Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

per pagina

per pagina

De rieten wasmand

Er zijn wasmanden in alle soorten en maten. Kunststof, plastig, manden met een combinatie van metaal met een plastic omhulsel en nog veel meer. Ongetwijfeld is de rieten wasmand niet het eerste waar u aan denkt. Toch bevelen wij dit aan, juist omdat deze zo anders is dan anderen. De wasmand is meestal niet echt mooi,soms wel netjes, wordt vaak ver weggestopt omdat men niet graag herinnerd wordt aan de vuile was en hier zeker niet mee te koop will open! Toch heeft mooierietenproducten.nl de meest perfecte wasmand in de aanbieding, namelijk de rieten wasmand.

In het veelzijdige assortiment van mooierietenproducten.nl is de rieten wasmand een van de pronkstukken. De wasmand is over het algemeen niet het iets dat we graag te kijk zetten, zeker niet voor anderen. Geen vuile was ophangen, daar houden we natuurlijk niet van!

De wasmand kan op veel verschillende plaatsen staan, om de meest uiteenlopende redenen. Als de wasmachine op zolder staat, dan wordt staat de wasmand er meestal naast. De badkamer is eveneens een populaire plek, omdat je daar immers je kleding uittrekt! Maar wasmachines en manden kunnen ook in de bijkeuken, keuken of garage staan. Tevens zijn er genoeg wasmanden die op de genoemde plaatsen staan, maar wasmanden kunnen zelfs in de slaapkamer een plek hebben. Wel zo gemakkelijk. Meerdere wasmanden is ook handig om in huis te hebben, zo kunnen de witte en bonte was van elkaar gescheiden worden, zodat ze niet achteraf nog gesorteerd hoeven te worden.

Een mooie, nette wasmand, die past op elke plaats en in elk interieur is de rieten wasmand. De rieten wasmand is uiteraard gevlochten, maar er is absoluut geen sprake van scherpe uitsteeksels zodat uw was niet beschadigd zal raken. Er zijn veel voordelen te noemen voor de rieten wasmand, daarom zetten we deze voor u op een rij.

Een rieten mand wasmand is licht, gemakkelijk op te tillen en te verschuiven, dat is precies wat een wasmand moet zijn. De rieten mand heeft een deksel, zodat de was niet te zien is door anderen. Een heel verschil met een kunststoffen mand die geen deksel heeft maar ook open mazen, waardoor het wasgoed zichtbaar is voor anderen.

Het deksel is aan de mand zelf bevestigd, kan omhoog worden geklapt en blijft gewoon staan als u de wasmand bijvult of leeghaalt en uiteraard is deze weer eenvoudig te sluiten. Omdat het deksel vastzit raakt het absoluut niet zoek, zoals zo vaak gebeurt met losse deksels. Mooierietenmanden.nl levert de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

De rieten wasmand is tevens zo praktisch omdat je niets ziet, niets ruikt en deze verkrijgbaar is in twee varianten, een hoger slanker model, of een wat breder en kleiner model. De grootste rieten wasmand is 45 cm lang, 35 cm diep en 59 cm hoog. De kleinste is 32 cm lang, 26 cm die pen 50 cm hoog. Een of zelfs meerdere van kunnen uiteraard gemakkelijk opgestapeld worden, naast elkaar gezet en deze manden zijn zelden ergens te groot of te hoog voor. De mand of manden kunnen in de badkamer, mits ze niet nat worden, ze zijn wel bestandig tegen vocht, maar niet tegen water. De manden kunnen uiteraard bij, naast of op de wasmachine in de (bij)keuken of op zolder. Zo praktisch en veelzijdig is de rieten wasmand.

Behalve dit alles, is de rieten mand ook nog eens mooi. Voor elke slaapkamer een mand is daarom een uitstekende optie. Of een serie naast elkaar van dezelfde grootte, zodat het wasgoed meteen gesorteerd kan worden. Deze wasmand past namelijk altijd en overal. Ook in de studentenkamer, het vakantiehuisje en op velerlei andere plaatsen.

De rieten wasmand heeft dezelfde onverwoestbare kwaliteit die u van mooierietenproducten.nl gewend bent. Nogmaals, geen uitsteeksels, niet aan de buitenkant of aan de binnenkant, het deksel is uitermate stevig bevestigd en zal niet losraken of eraf vallen.

Bij mooie rietenproducten.nl kunt u op de beste service rekenen, net als de voordeligste prijs. U kunt gratis een offerte aanvragen die u tot niets verplicht. Bestelt u meerdere manden tegelijk, dan krijgtu uiteraard ook korting. De prijs voor de mand is €48,40 per stuk, bij een bestelling van een stuk.

Mooierietenproducten.nl heeft de niet goed geld terug garantie. Mocht het tegenvallen of de kwaliteit in uw ogen niet goed of goed genoeg zijn, dan krijgt u zonder mankeren uw geld terug. U heeft maar liefst 30 dagen bedenktijd. Ruilen is uiteraard ook geen enkel probleem, indien u toch voor een andere maat wasmand kiest of zelfs voor een ander product.

Mooierietenproducten.nl staat voor snelheid, kwaliteit en voordeel. Indien u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt heeft u het de volgende dag in huis. Bestelt u later, in principe duurt het maximaal twee werkdagen voordat uw bestelling op het juiste adres wordt afgeleverd.

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op, via de mail, dit kan altijd, bellen en chatten kan tijdens kantooruren. Maar op de chat kunt u al een boodschap achterlaten, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

 

De rieten wasmand, ja, ook iets voor u. Voor elk interieur, voor elk huishouden een prima optie!