Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Witte rieten manden

Rieten manden zijn mooi, licht, praktisch, decoratief en zorgen voor een opgeruimd gevoel, eigenlijk nog meer dan een gevoel! Het voordeel van wit is dat het overall mee match ten een bepaalde uitstraling heeft. De mand past overal, van de babykamer, slaap- of woonkamer, keuken, kantoor, studeerkamer, horeca gelegenheid en verder ook op alle plaatsen. De witte rieten mand zorgt voor een gevoel van huiselijkheid. De mand kan uiteraard al dan niet met deksel worden aangeschafd. Bij mooierietenproducten.nl is er keus genoeg! Behalve een groot assortiment, een snelle service, goede kwaliteit, zijn wij ook nog eens de voordeligste van Nederland!

Witte rieten manden in alle soorten en maten, al dan niet met bekleding. Grote witte manden met deksel, als bewaarkist, kleine mandjes om kleine spullen in te bewaren of om andere dingen mee te doen. De witte mand kan in velerlei opzichten dienst doen. In de babykamer kan een witte rieten mand met deksel staan, met voorraden van luiers en kleertjes. In de kinderkamer kan deze in de kast om ondergoed of sokken te bewaren, naast of onder het bed met speelgoed en andere zaken die bij de hand gehouden moeten worden. Of dienst doen als nachtkastje!

Bewaarmanden met deksel kunnen worden opgestapeld en zo lijkt het een mooie rieten kast,.

Een of een serie witte manden in de keuken, kan deze ruimte goed opfleuren, zeker als er ook nog linnen bekleding aan is toegevoegd. Een leuke mand om de kruiden in te bewaren, de servetten, eventueel bestek, kommen en borden, mokken of wat dan ook. De bekleding zorgt voor bescherming en als er een deksel op zit.

Een ovale witte rieten mandje is een perfecte broodmand. Een witte ronde mand met deksel is een mooie decoratie en er kan veel bewaard worden, of zelfs als prullenmand. De witte ronde mand kan tevens in de slaap-, bad- of zolderkamer, of in de keuken dienen als wasmand. Mooierietenproducten.nl bewijst dat zelfs wasmanden en prullenbakken mooi kunnen zijn.

De witte rieten mand mand plantenbak, brievenbak op het bureau of gevuld met potpourri, alweer meer ideeën over het gebruik. Of een witte rieten mand voor kranten en tijdschriften. Heeft u een glazen salontafel?  De witten rieten mand in de juiste maat eronder, compleet met deksel en zo kunt u uw spullen kwijt.

Witte rieten manden in de badkamer of toiletruimte, gevuld met papieren of badstof gastendoekjes, zeepjes, geurende waxinelichtjes en andere praktische zaken die

Het riet is uitermate zorgvuldig gevlochten en heel stevig. Er is geen sprake van scherpe uitsteeksels, lelijke openingen etc. omdat de kwaliteit bijzonder hoog is. Fijne rietstengels maken de manden uiteraard heel mooi en bijzonder fijn, de witte kleur doet de rest. Op witte manden is stof vrijwel niet te zien en omdat het riet geverfd is, is het gemakkelijk schoon te maken. De rieten mand kan zelfs onder de kraan gereinigd worden, uiteraard niet met veel water en zeker niet in het sop.

Ontdek het scala aan mogelijkheden van mooierietenproducten.nl. Een traditioneel product, maar wel in een modern jasje, met de meest moderne manier van afwerken, de diverse vormen en maten. Op onze website vindt u alle nodige details. De afmetingen staan er heel precies bij vermeld zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het is aan te bevelen om de aanschaf van rieten manden meteen goed te doen en voor meer manden tegelijk te gaan. Zo loopt de procentuele korting op, meer bestellen, meer korting!

Wie huiverig is voor het bestellen via internet, u hoeft niet te vrezen. Wie twijfelt kan bellen, mailen, chatten en zo advies vragen. Wij denken graag met u mee, helpen de juiste keus te maken en nogmaals, de beste prijs en kwaliteit vindt u bij mooierietenproducten.nl. U kunt ook offertes aanvragen, dit alles is geheel gratis en het verplicht u absoluut niet tot een aankoop. Zo kunt u rustig nadenken over uw wensen en behoeften.

Elke bestelling arriveert binnen maximaal twee werkdagen. Wie op een werkdag voor 15.00 uur bestelt heeft het in principe de volgende dag in huis. U heef tmaar liefst 30 dagen bedenktijd, binnen dertig dagen kan de bestelling worden geruild of geretourneerd. Zelfs als deze niets mankeert, mag deze toch gewoon worden teruggestuurd en krijgt u uw geld terug. Daarom, aarzel niet langer en bedenk wat een of meerdere rieten manden kunnen toevoegen aan uw vertrekken, uw horeca gelegenheid, kantoor of wat dan ook. Plastic bekleding (zoals voor plantenbakken of prullenmanden) is ook een optie, laat ons uw wensen gewoon weten en wij zien wat er ermee kunnen doen!