Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

per pagina

per pagina

Rieten speelgoedmand

Als er een ergernis is die werkelijk alle ouders, grootouders en andere verzorgers van kinderen hebben, is het wel het rondslingerende speelgoed. Een kind kan er reeds voor zorgen dat de hele kamer binnen mum van tijd vol met speelgoed ligt. Er zijn natuurlijk wel potentiële opbergplaatsen, maar die zijn niet altijd even mooi, handig of flexibel. Over het gebruik valt uiteraard ook te twisten, meestal worden deze niet echt voor het doel gebruikt. Hoewel mooierietenproducten.nl hiervoor ook niet kan zorgen, kan deze wel uitmuntende producten bieden die helpen om het netjes te houden. De rieten  manden zijn zo veelzijdig, dat ze vaak een dubbele functie kunnen hebben.

De rieten speelgoedmand kan tevens als speelgoed worden gebruikt. Als zitpoef, als poppenwieg met een beetje creativiteit, zoals linnen bekleding, opvulling etc. De rieten mand, zeker met deksel, kan onder het bed, onder een tafel(tje), op boekenplanken, in de kleding- of boekenkast, in de trap- of gangkast of al naar gelang er plaats is. In ieder geval is speelgoedmand gemakkelijk op te bergen en weer tevoorschijn te halen. De speelgoedmand moet niet te groot en te klein zijn, eventueel bekleed ter bescherming van teer speelgoed en een verzamelplaats zijn van losse sstukken, om deze bij elkaar te houden. Gelukkig heeft mooierietenproducten.nl keuze genoeg!

Zeker voor jonge kinderen is een speelgoedmand aan te bevelen. Speelgoed kan immers soms teveel worden en bepaalde stukken kunnen een poosje worden opgeruimd om later weer tevoorschijn te halen en lijkt het voor het kind weer nieuw!

De rieten mand speelgoedmand is flexibel, sterk gevlochten zodat er weinig kans is op beschadiging en kan bovendien bekleed worden met plastic of met linnen. Gaat het om duur, kostbaar of kwetsbaar speelgoed, dan is een stevige mand, met deksel en linnen bekleding aan te bevelen. Het beste is om dan voor de rotan speelgoedmand te gaan, deze is sterker dan gewoon riet. De mooie poppen, eventueel barbies, electronisch speelgoed en andere zaken die zorgvuldigd bewaard moeten worden, kunnen erin. Je kunt er zelfs op gaan zitten. Zo kan een mand zelfs een dubbele functie hebben, als opberg- en als zitpaats.

Dan is er nog de rieten opbergkist, compleet met deksel. Een mooie manier om speelgoed voor korte of langere tijd te bewaren, veilig, netjes en gemakkelijk te hanteren. Bij voorbeeld om de speelgoedgarage of het poppenhuis kunnen ook in een grotere mand worden opgeborgen, zeker als er een poos niet mee gespeeld zal worden, tussen twee kinderen in bijvoorbeeld.

Kinderboeken, al dan niet met pop-up pagina’s, verzamelingen van de kinderen, alles kan veilig worden weggeborgen zodat het allemaal heel, schoon en vooral bij elkaar blijft. De diversiteit van de rieten manden van mooierietenproducten.nl is zo groot dat er voro elke soort speelgoed, elke hoeveelheid en voor alle vormen een perfecte oplossing mogelijk is.

Er zijn meerdere grote manden, rechthoekig, vierkant maar ook rond. Een uitstekende manier om speelgoed dat uit losse delen bestaat bij elkaar te houden. Dit kan inderdaad in de rieten opbergkist, maar ook in andersoortige manden met deksel. Duplo, Lego, Playmobiel, noppenblokken, andersoortige blokken, alles blijft netjes bij elkaar! Of het speelgoedkeukentje compleet met serviesje en pannen, alles samen in een mand, met deksel en er zal nooit iets zoek raken. Mooierietenproducten.nl heeft alles wat u nodig heeft. De rieten mand voegt altijd toe aan het interieur en daarom is het zo handig om deze bij de hand te hebben. Behalve een praktische functie, als opbergplek, functioneert de rieten mand ook nog als decoratie, twee vliegen in een klap. De rieten opbergkist of hoge ronde mand met deksel kan ook dienst doen als nachtkastje, de wekker kan erop staan,

Dan zijn er nog puzzels, grote stukken, kleine stukken, de oorspronkelijke opbergdozen  hebben bij kinderen meestal geen lang leven. Daarom is het een goed idee om kleine manden te hebben, stapelbaar en/of met deksel, zodat deze ook goed bewaard en compleet worden gehouden. Mooierietenproducten.nl heeft een zeer ruim en gevarieerd assortiment.

Kleine ovale of rechthoekige manden, daarin kan van alles worden bewaard. Stiften en kleurpotloden, papier, boekjes, notitieblokjes, de manden kunnen zelfs worden opgestapeld. Ontdek het scala van mogelijkheden om voor eens en altijd van al het rondslingerende speelgoed af te komen.

Kinderen moeten het leuk vinden om op te ruimen. De rieten speelgoedmand kan hierbij behulpzaam zijn. In naturel kleur, wit, rotan, al dan niet met deksel kan het een uitdaging maken. Er zijn ook manden waar het deksel aan vast zit, zodat het niet zoek kan raken.

Het gebruiksdoel zegt niet altijd alles over de bestemming. De rieten wasmand kan best als speelgoedmand worden gebruikt, vanwege de vorm, het deksel dat eraan vast gemonteerd is en omdat het uitstekend op te stapelen is. Zo maken de manden van mooierietenproducten.nl

Heeft u neefjes, nichtjes, kleinkinderen, oppas- of pleegkinderen die komen en gaan? Dan is de rieten speelgoedmand een uitkomst. Zoals een rotan mand met speelgoed, die u als voetenbank of bijzettafeltje kan gebruiken, of gewoon een of meerdere manden op de zolder of in de kelder. Flexibel speelgoedgebruik, dat is waar de rieten speelgoedmand voor kan zorgen. Kijk daarom snel op mooierietenproducten.nl, neem op uw eigen wijze (mail, telefoon of chat), vraag naar een offerte en maak uw keuze. Betalen kan via Ideal of zelfs PayPal. Een bestelling van een bedrijf kan met de gewone factuur worden gedaan.

Mooierietenproducten.nl houdt van snel handelen, daarom is elke bestelling binnen maximaal twee werkdagen op het juiste adres. Wie voor 15.00 uur bestelt, heeft het de volgende dag in huis. U kunt zelfs 30 dagen bedenken of u nog wilt ruilen of retourneren, daar doen wij niet moeilijk over!