Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

per pagina

per pagina

Rieten opbergmand

Mooierietenproducten.nl heeft alles in huis waar u naar op zoek bent, sterker nog, zelfs meer dan dat. Opbergen en tevoorschijn halen is iets wat dagelijks aan de orde is en op de een of andere manier komen we altijd tekort. Soms is het beter om overtollige spullen gewoon weg te doen, maar bewaren kan uitstekend. Vergeet de gewone lelijke kartonnen dozen, oogontsierende plastic of kunststoffen bakken, maar ga voor de rieten opbergmand.

Bij mooierietenproducten.nl is de keuze bijzonder groot. Rieten opbergmanden, al dan niet met deksel, hengsel, plastic of linnnen bekleding, zonder bekleding, het kan allemaal voor allerlei voorwerpen die opgeborgen moeten worden. Dingen die bij de hand moeten worden gehouden, zaken die nu en dan worden gebruikt of voor het opbergen voor de langere termijn, zoals kerstartikelen.

Om te beginnen bij kranten en tijdschriften, het is een doorn in het oog als ze rondslingeren, maar een gewone opbergbak ontsiert de woonkamer. Daarom hebben verschillende oplossingen in de vorm van rieten opbergmanden, bestemd voor kranten en tijdschriften. Het staat netjes en mooi, want riet matcht vrijwel met alle soorten meubilair. Het riet is puur natuur, dus misstaat nooit!

Mooierietenproducten.nl heeft twee soorten rieten manden voor kranten en tijdschriften. Een kleinere en een grotere, met een verschil, daarom zit er ongetwijfeld iets voor u bij. De kleinere mand heeft een open structuur, waardoor de kranten en tijdschriften te zien zijn. Een rechthoekige vorm, deze is 50 cm lang, 28 cm diep en 43 cm hoog. Precies goed, er zullen geen zaken uitsteken en dat is juist een heel rommelig gezicht. Deze is inderdaad open, met riet als spijlen gevlochten en de beide uiteinden hebben een ronde afwerking.

De andere rieten opbergmand voor de kranten en tijdschriften heeft een dichte structuur, is horizontaal gevlochten, heeft geen echte versiersels etc. De achterkant is massief hoog, de voorkant heeft een verlaging, waardoor het eenvoudig is om de kranten en tijdschriften eruit te pakken. De beide zijkanten zijn wat hoger, zodat de mand zelf niet heel massief is. De afmetingen zijn 45x30x28. Geen rondslingerend papier meer!

Rieten manden kunnen functioneren als lades, zoals in een open kast of onder het bed. Vooral bij de laatste optie is het aan te bevelen om voor manden met deksels te kiezen. De compacte rieten mand is hiervoor geschikt. Wellicht in een open kast of op planken langs de muur. Alles netjes opgeborgen en weg voor het oog van anderen, zoals bijvoorbeeld de kinderen.

De fruitmand is een bekend, daar hebben wij gelukkig wat modernere opties voor, maar de fruitmand blijft de basis voor het product wat daarvoor bestemd is. De ovale rieten mand, al dan niet met hengsel, kan prima dienst doen als fruitmand.

Dan is er nog de klassieke appelmand, met ronde hogere zijkanten en het onmisbare hengsel, een mooi gezicht. Behalve appels of fruit kan er uiteraard van alles inliggen. Leuk in de keuken bijvoorbeeld met een voorraad koffie en thee, of servetten en andere handigheden.

Een set rieten manden als opbergruimte is ook mogelijk, een set gelijke manden, eventueel met gelijke bekleding maar wel in verschillende maten, van groot naar klein. Een voorbeeld hiervan is een serie rechthoekige manden compleet met linnen bekleding beschikbaar, als set of gewoon los. Er is tevens een set van ronde en vierkante bewaarmanden beschikbaar. U heeft echt alle keus.

Linnen bekleding is uiteraard zeer geschikt voor manden waarin kwetsbare spullen in worden bewaard. Zo zijn er de hoge ronde rieten manden met deksel, comleet met bekleding. Een lust voor het oog en tegelijkertijd heel handig en praktisch om spullen netjes en veilig te bewaren. Het linnen gaat over de rand heen, werkt deze dus netjes af, geen scherpe uitsteeksels en er staat vaak nog een tekst op of het heeft een lint met een strik. Zo haalt u de sfeer in huis!

Wat nog een topper is in onze opbergmand: de rieten opbergkist. Een kist die dus niet van hout of andersoortig materiaal is, dat zwaar is, moeilijk op te tillen en lastig te verschuiven, maar een rieten kist, met alleen maar voordelen. Betaalbaar, optilbaar en gemakkelijk te verschuiven. Heeft u een zolder of berging? Maak gebruik van de rieten opbergkisten.

Papieren, bestek, serviesgoed, schoenen, winter- of zomerkleren, speelgoed, babykleertjes, kerst artikelen, zomerspullen, alles moet op z’n tijd worden weggeborgen en weer tevoorschijn worden gehaald. De flexibiliteit en veelzijdigheid van de rieten mand ziet u bij mooierietenproducten.nl. Er is ook een ovalen rieten mand, hoger en met deksel. Behalve rieten manden met linnen bekleding zijn er ook manden met plastic bekleding, al naar gelang wat u er in wilt bewaren. Een mand voor het hout van de open haard? Dat kan uiteraard ook en plastic is dan heel handig.

Bij mooierietenproducten.nl is alles duidelijk en overzichtelijk. Om te beginnen met de prijs, lagere prijzen vindt u nergens! Wie vandaag voor 15.00 heeft besteld, heeft het morgen in huis. De bezorging is gratis en ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen.

Meer tegelijkertijd bestellen geeft ook meer korting, zo heeft u twee keer voordeel. De goedkoopste manden zijn al vanaf ongeveer €20,- of zelfs nog minder. Daarom, als u iets doet, doe het goed, bekijk zorgvuldig wat u nodig heeft, wat