Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

per pagina

per pagina

Rieten mand met deksel

Een rieten mand met deksel, is dat iets bijzonders? Dat ligt eraan wie het geproduceerd heeft en hoe het is behandeld. Lees daarom dit artikel goed en zwicht voor dit enorm leuke, authentieke en veelzijdige artikel. De rieten mand is vanwege het klassieke materiaal natuurlijk en daarom kan het altijd overal in alle opzichten een plaats krijgen. Mooieproducten.nl zorgt ervoor dat je een prachtige mand kunt aanschaffen, de beste kwaliteit voor de allerbeste prijs. Wij bewijzen dat riet niet ouderwets, of alleen romantisch of klassiek hoeft te zijn, integendeel. De meest eigentijdse producten die werkelijk in elk interieur passen. Bij mooierietenproducten.nl bent u aan het juiste adres!

De rieten mand met deksel is net zo veelzijdig als het materiaal. Wij bieden manden in alle soorten en maten, laat u daarom inspireren door de vele mogelijkheden. Lage manden, hoge manden, oval, rond, vierkant of rechthoekig. Inderdaad, allemaal met een verschillende hoogte, lengte en breedte uiteraard, met een precies passen deksel. Het hangt van uw wensen en behoefte af of u deze ook nog gevoerd wilt hebben met linen, ter bescherming van de binnenkant. Het riet kan tevens verschillen, rotan is weer anders, minder fijn dan gewoon riet. Behalve in diverse modellen, zijn enkele soorten ook uitgerust met hengsels. U vindt het allemaal op mooierietenproducten.nl.

Het hangt uiteraard af van uw wensen en behoeften welke soort, kleur en maat u kiest. Maar het is tevens belangrijk om het gebruiksdoel van de mand te weten. Indien u het wilt gebruiken voor het wasgoed, dan is een hoge, vierkante mand met deksel geschikt. Die hebben wij inderdaad in ons assortiment. Rieten manden, speciaal bestemd voor de was, dat is nog eens een aanwinst. In de keuken, de slaapkamer of waar dan ook kunnen ze geplaatst worden, vanwege het deksel is er niets van de was te zien en ook niet te ruiken.

Gaat het om andere zaken, zoals kleding bewaren, dat kan beter in een vierkante lagere mand, wel bekleed met linnen. Voor kinderspeelgoed hebben we ook stevige manden in de aanbieding, compleet met deksel zodat het netjes is afgedekt en er ook niets zoek kan raken. Ook is het ter bescherming van het speelgoed, zo kan het niet beschadigd worden, het speelgoed is tevens uit de weg en niemand kan er nog over vallen.

De ovale rieten mand met deksel is zelfs alleen al een mooi artikel om naar te kijken. Er zijn speciale manden voor kranten en tijdschriften, er kan ook een deksel op om het te beschermen tegen stof en andere ongewenste zaken.

Dan ons pronkstuk: de rieten opbergkist. Altijd handig en dankzij het riet niet zwaar! Een houten opbergkist is per definitie zwaar en lastig te verschuiven. De rieten opbergkist is altijd bij de hand, deze kan geplaatbst worden waar er inderdaad plek is, kan gemakkelijk opgetild worden en uiteraard ook verschoven. Bewaren voor korte of lange termijn, het kan allemaal. Schoolspullen die bewaard moeten blijven, kostbare boeken, het kan allemaal veilig en netjes in de rieten mand met deksel.

Met stevige rieten manden, in combinatie met linnen, kunt u zelfs breekbare spullen kwijt, mits ze uiteraard omwikkeld zijn met kranten of vloeipapier.

In de slaapkamer kan de rieten mand tevens een mooie bijdrage leveren aan het interieur. Een rieten opbergkist voor lakens, kussens, dekbedden of andere zaken.

Het voordeel van een rieten mand is dat deze niet zo zwaar is als kunststof of hout en bovendien bijdraagt aan de sfeer van de ruimte. Als deze vol zit met spullen die bewaard moeten worden, is het nog een leuk gezicht ook. De hele  zolder of bergruimte kan netjes worden met het behulp van opbergmanden met deksel.

In de keuken kan deze mand ook functioneel zijn. Op het aanrecht met het bestek erin, keuken- en theedoeken die erin bewaard kunnen worden, schoonmaakspullen en nog veel meer. Een mooie mand is een aanwinst in de keuken en het haalt veel rommel uit het zicht.

Maak van de rieten manden een vast patroon in uw woning. Indien u meerdere manden tegelijk bestelt krijgt u ook nog korting. Zowel de rieten mand(en) zelf als de bezorging zijn absoluut betaalbaar, voordeliger bestaat niet dan mooierietenproducten.nl.

De sfeervolle rieten mand kan uiteraard cadeau worden gegeven, al dan niet met inhoud. In elk woning is er een plekje voor en het past in vrijwel elk interieur. Opbergruimte heeft niemand ooit teveel, daarom is een rieten opbergkist, speelgoedmand, ovale mand, kleine mand of wasmand altijd goed. Een kraammand, vol met cadeautjes voor de baby tijdens de kraamdagen kan daarna dienst doen als opbergmand voor kleertjes, luiers en badhandoeken.

Een mand vol kruiden voor in de keuken, een mand met gebruiksvoorwerpen voor de woonkamer, een mand met de kerstartikelen op zolder of in een bergkast, zozijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan, de rieten mand komt altijd van pas. Er is nog een andere vorm van een rieten mand met deksel, namelijk de fietsmand. De mand aan de voorkant van het stuur, vierkant, licht en praktisch, afgedekt met een waterdicht deksel.

De kwaliteit van het riet en rotan is altijd uitstekend, net als de kleur. Met een vochtige doek kunnen de manden eenvoudig worden afgestoft, daartegen is het riet bestand. Dus geen praktische bezwaren als het gaat om riet. Wij maken van het oude concept, de rieten mand, nieuwe ideeën. Originaliteit is een van onze belangrijkste kenmerken.

Betalen, bezorgen, alles gaat kinderlijk eenvoudig via mooierietenmanden.nl en u heeft tevens maar liefst 30 dagen de tijd om te ruilen of retourneren. De service van mooierietenpructen.nl is van A tot Z betrouwbaar.