Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

per pagina

per pagina

Rieten hondenmand nodig?

De mand voor de hond, een belangrijk deel van het leven van dit huisdier. Wij hechten waarde aan de plaats waar we kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen, zoals een bank, leunstoel of bed. De mand neemt dus een belangrijke plaats in het leven van de hond.  Bij mooierietenproducten.nl begrijpen wij dit heel goed en daarom leveren wij topproducten voor een uitermate voordelige prijs.

Honden zijn er in vele soorten en maten, daarom zijn de manden dit uiteraard ook! U heeft een ruime keuze bij mooierietenproducten.nl en ook voor uw specifieke hond. Een grote mand voor een klein hondje is ruimteverspilling en zinloos, een grote hond moet zich ook kunnen strekken in de mand. Daarom hebben we een ruim assortiment, een goede kwaliteit die tevens ook betaalbaar is.

Een ander punt is dat de man uiteraard ook mooi moet zijn. Waar deze ook staat, in de woonkamer, de gang, de keuken of bijkeuken, inpandige garage etc. het is uiteraard een voordeel als de rieten hondenmand behalve praktisch en comfortabel is voor de hond ook nog mooi is. Een rieten hondenmand is per definitie altijd in elke ruimte een mooie toevoeging. Een rieten mand laat zich gemakkelijk verschuiven of optillen, dit geldt niet altijd voor de kunststof producten. Plastic is kwetsbaar, net als manden van stof met vulling, deze gaan al snel kapot of tonen slijtage. Bovendien is riet een natuurlijk product, het past bij de hond, geeft een aangename en vertrouwde geur voor elke viervoeter.

De hoogte is uiteraard een belangrijk thema. Niet te hoog en niet te laag uiteraard, het ligt er ook aan hoe hoog het kussen is wat u er in wilt leggen. Het kussen is niet alleen afhankelijk van de grootte van de hond, ook van het gewicht. Zorg er daarom voor dat het kussen het juiste is voor uw specifieke hond en kies voor een mand waarvan de randen hoger zijn dan het kussen om de hond een vertrouwd gevoel te geven.

Bij mooierietenproducten.nl bent u in alle opzichten aan het juiste adres. Wij lichten dit graag toe met enkele voorbeelden voor manden. Mooierietenproducten.nl heeft diverse soorten en maten, voor de voordeligste prijzen, wij zijn niet voor niets de goedkoopste van Nederland.

Een vierkante of een rechthoekige mand kan, maar voor de hond is het niet echt comfortabel. Daarom is het beter om voor een ronde mand te kiezen of een ovele mand. Vaak liggen honden ‘in de rondte’ of in de lengte, zodat een ronde of ovale mand het meest comfortabel is. De hond voelt zich er helemaal thuis!

Heeft u twee of zelfs meer honden? U kent hun karakter en weet wat beter is, elk een rieten honden mand apart of samen in een grote mand, dat is ook een optie. Twee kleine ronde of ovale of twee verschillende manden, het kan allemaal, alles wat bij uw hon den uw huishouden past. Een mand met hengsel is uiteraard uit de boze, dit is volkomen ongeschikt voor honden, bijzonder onhandig.

De kwaliteit van onze rieten manden is zo goed dat deze bestand zijn tegen de eventuele tanden van de hon den andere vormen van intensief gebruik. De kracht van de vlechtwijze van het riet en de behandeling zorgt ervoor dat de mand vele jaren meegaat en functioneert als slaapplek voor de hond.

De mand kan eventueel bekleed zijn met plastic, indien er een goed kussen in de mand komt te liggen is dit helemaal bedekt. Afdekken met kranten voordat het kussen erop gelegd wordt kan ook. Linnen bekleding maken de mand huiselijk, warm en lekker zacht. Het kussen kunt u er ergens anders bij kopen, de precieze afmetingen van de mand zijn bekend, zodat het een prima aanvulling wordt. Er zijn kleine ovalen manden, al vanaf ongeveer €20,-.

Een comfortabele plek voor uw trouwe viervoeter, een mooi gezicht in de kamer of welke andere ruimte dan ook, een veilig artikel voor in huis en betaalbaar, jazeker! Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, voordeliger is vrijwel niet te vinden, zeker niet als u meerdere manden besteld. Manden voor meerdere honden of een andere mand of product dat van pas komt in uw huishouden of bedrijf.

Bij mooierietenproducten.nl heeft u alles wat voor 15.00 uur besteld is de volgende dag reeds in huis, de bezorging is geheel gratis! Bovendien hebben wij ook een uitstekende service als het gaat om ruilen of retourneren, dit kan binnen 14 dagen na aanschaf, zolang heeft u dus bedenktijd.

Contact opnemen is eenvoudig, via de chat, email en de telefoon. De telefoon kan op werkdagen van 9.00-17.00 uur, chatten en e-mailen, de laatstgenoemden kunnen ook ‘s avonds en in het weekend.

Betalen kan via Ideal, PayPal of gewoon een bankoverschrijving. Wij van mooierietenproducten.nl willen bereikbaar en toegankelijk zijn voor iedereen.

Een nieuwe hond of een oude versleten mand kunnen aanleiding zijn tot aanschaf van een rieten mand voor de hond. Vraag ook rustig advies en laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod.