Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

per pagina

per pagina

Rieten fietsmand

Fietsen hoort bij onze natuur, onze cultuur en daarom doen we dit veel in Nederland. Omdat vervoeren met de auto niet altijd even gemakkelijk, snel en aantrekkelijk is, wordt de fiets steeds veelzijdiger. De electrische fiets, de bakfiets in diverse modellen, de tandem en zo zijn er nog meer voorbeelden te noemen. Kinderen gaan op allerlei manieren mee, dit geldt ook voor de boodschappen! Velen maken gebruik van fietstassen in alle soorten en maten voor de bagagedrager, maar vele fietsen zijn vandaag de dag voorzien van een bak aan het stuur. Een drager is eenvoudig, de kunststoffen bak kan gemonteerd worden. Maar hier zitten wel nadelen aan, het is duurder, zwaarder, er is geen deksel op en er zijn nog meer nadelen te noemen, het staat o.a. De bak is trouwens altijd even groot. Maar mooierietenproducten.nl heeft een voordelig, praktisch en mooi alternatief.

Mooierietenproducten.nl introduceert een nieuwe methode: de rieten fietsmand! De rieten fietsmand is verkrijgbaar in verschillende maten. Allemaal prima geschikt voor de fiets. Wij bewijzen dat de fietsmand niet ouderwets of oubollig hoeft te zijn, maar juist een vooruitwijzende factor is. De fiets is immers milieuvriendelijk vervoer, hoe meer we meenemen per fiets, hoe beter het is. Geen klassieke tuttige mandjes met hengsels en ander gedoe. Twee soorten zijn beschikbaar, beiden zijn rechthoekig en van haken voorzien. De goedkoopste is reeds verkrijgbaar vanaf €9,68 per stuk. Waarom niet voor elk gezinslid een fietsmand? Ook voor jongens is deze stoer genoeg. Bedenk eens wat er allemaal mee kan!

Er zijn vele voordelen aan de rieten fietsmand. Deze is goedkoper, lichter en ook eleganter. Een speciaal opzetstuk is niet nodig, de haken aan de mand zorgen ervoor dat deze gewoon aan het stuur gehangen kan worden. Een andere fijne bijkomstigheid is dat een van het soort manden verkrijgbaar bij ons, een deksel heeft en vrijwel waterdicht is. Deze heeft tevens een leren slot, wat uiteraard helemaal een uitkomst is. Als de mand valt, of de hele fiets, schiet deze niet open en valt de inhoud er ook niet uit.

Twee types zitten in het assortiment van de fietsmanden. De vierkante mand is in een maat verkrijgbaar. De afmetingen van deze mand zijn: 30 cm bij 30 cm, vierkant dus, en deze is 40 cm hoog. De hanken zitten eraan bevestigd en er zit geen deksel op dit type. De mand kost per stuk €22,95. Indien u er vier tegelijk bestelt is het €19,95 per stuk, bij 8 stuks daalt de prijs naar €15,95. Zo bespaart u flink wat procenten.

De andere rieten fietsmand van mooierietenproducten.nl is in drie verschillende maten leverbaar. De twee kleinsten kunnen dus geschikt zijn voor de kinderfiets. De kleinste is 34 cm lang, 19 cm breed en 21 cm hoog. De middelmaat is 38 cm lang, 27 cm breed en 24 cm hoog. De grootste, 45 cm lang, 32 cm breed en tevens 32 cm hoog. Deze mand is tevens uitgerust met een deksel en slot. De grootste maat is €26,95, de middelgrote €16,98 en de kleinste €9,68. Uiteraard kunt u ook een set van deze drie aanvragen, voor het hele gezin!

Vaak worden boodschappen meegenomen per fiets. Zeker de grootste maat van deze twee kan veel hebben, u zult verstelt staan van de grote inhoud. Pakken melk, broden, zakken appels en nog veel meer. Heeft u inkopen gedaan op de markt? Alles gaat in de fietsmand, ook bloemen, planten, kleding uiteraard en andere boodschappen, ook de eieren!

Voor de kinderen kan het ook een uitkomst zijn. Plastic tassen achterop glippen onder de snelbinders vandaan, de snelbinders knappen bij overbelasting, zijtassen vertonen slijtage, zeker bij een te zware inhoud. De kinderen kunnen gebruik maken van een van de kleinere formaten, ook zij kunnen er van alles in kwijt. Hun gymspullen, zwemtas, een voetbal, maar ook electronische apparatuur, deze zijn beter beschermd dan in elke andere wijze van vervoeren. Uiteraard is voor hen een van de twee kleinere maten van de fietsmand geschikt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw stuur, of het te zwaar wordt of niet te moeilijk te wenden, de fietsmand is volkomen veilig. Het riet is zodanig behandeld dat het beschermd is tegen weer en wind. Wilt u absolute waterdichtheid, zorg ervoor dat de bagage in een waterdichte tas veilig is weggeborgen en leg deze in de fietsmand.

Met deze fietsmanden heeft u maar liefst 30 dagen bedenktijd! Dus een maand om eventueel te ruilen of te retourneren. Betalen kan via Idea, PayPal of Mister cash. Als het gaat om een bestelling voor een bedrijf, kan dit ook met de ouderwetse factuur.

Indien u meer wilt weten, nog vragen heeft etc. neem gerust contact met ons op. Dit kan op drie verschillende manieren, met de chat, de telefoon en de e-mail. Zelfs al is de chat gesloten dan kunt u nog een bericht achterlaten en nemen wij op de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Ga dus voor de praktische, voordelige, veilige en mooie fietsmand. Ook over de kwaliteit hoeft u niet te twijfelen, die is het beste bij mooierietenproducten.nl!