Is je huidige vloer toe aan vervanging en ben je daarom op zoek naar een nieuwe ondergrond voor in je woning? Neem dan ook de betonlook vloer mee in je overwegingen. Dit type gietvloer wordt steeds populairder. Het heeft de uitstraling van een echte betonvloer, maar de voordelen van een gegoten kunststofvloer. Welke voordelen dit zijn, vertellen we je graag meer over.

Design op maat

Een van de voornaamste redenen waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om een vloer te laten gieten, is het feit dat het dan helemaal op maat gemaakt kan worden. Je kan zelf bepalen hoe dik de vloer wordt en hoe deze er uit komt te zien. De dikte van de vloer heeft te maken met de belasting, hoe dikker de vloer is, hoe zwaarder deze belast kan worden. Ook als je gebruikmaakt van een erg dunne betonlookvloer, is deze stevig genoeg in de meeste gevallen. De laatste laag die wordt aangebracht bovenop de nieuwe vloer zorgt voor het design, hoe het eruit komt te zien. Ook dit kan je helemaal zelf naar wens bepalen.

Voordeel in huis

Als je kiest voor een gegoten vloer dan haal je het voordeel in huis. Het voornaamste voordeel van deze kwalitatieve vloeren is de levensduur, die is veel langer dan je gewend bent van bijvoorbeeld een houten vloer of zelfs tegels. Daarnaast is ook het onderhoud erg eenvoudig, hier hoef je dus niet veel tijd aan kwijt te zijn. Je kan de vloer af en toe even stofzuigen en dweilen, en deze blijft glansen alsof deze nieuw is.

Specialist op het gebied van betonlook vloeren

Als je de keuze hebt gemaakt om ook een mooie vloer in huis aan te laten brengen, dan hoef je alleen nog op zoek te gaan naar een specialist die hierbij kan helpen. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het aanbrengen van kwalitatieve betonlook vloeren, we raden je echter aan om een kijkje te nemen op de website betonlookvloer.nl, het mag geen verrassing heten dat deze vloerenlegger gespecialiseerd is in het aanbrengen van een design betonlook vloer van hoge kwaliteit.