Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*
  1. 1
  2. 2

Producten die duurzaam én goedkoop zijn

woensdag 12 juni 2019 17:24:14 Europe/Minsk

We leven in een volledig gedigitaliseerd tijdperk. Alles is geïnnoveerd. Dit is echter niet altijd goed voor het milieu. Doordat de bevolking zo ongekend vergroot is betekent niet dat de aarde groter is geworden. Wat betekent dit voor de aardbol?

De bevolkingsgroei is dusdanig gegroeid dat het aantal vierkante meter per persoon stukken kleiner geworden is. Hierdoor wordt ook automatisch de ecologische voetafdruk, per persoon, steeds groter. Dit betekent dat er te veel afval(stoffen) per persoon zijn. Door de dusdanig grote ecologische voetafdruk per persoon wordt de aarde te veel belast als het ware. De uitputting van de aarde is aangetroffen.

Hoe gaan we voor duurzaam?

Duurzaam heeft alles te maken met het zuinig en goed omgaan van de (mogelijke) afvalstoffen die er vrij (kunnen) komen bij de productie en het gebruik van het product. Verder wordt er ook gekeken naar alle aspecten vooraf, tijdens en na het gebruiken of consumeren van het desbetreffende product. Het duurzaam leven is belangrijk voor de huidige staat en gezondheid van de aardbol. Als we niet duurzaam leven is de aardbol snel verpest. Dat is de reden dat men zuinig en goed om wil gaan met de leefomgeving. Dat is de reden dat er elektrische of hybride auto’s worden gereden. Verder wordt voedsel en kleding ook duurzaam geproduceerd en verder gerealiseerd. Als we allemaal een steentje bijdragen aan de aardbol hebben we er met zijn allen langer en beter plezier van.

Rondom duurzaamheid komen ook meer acties. Bij deze acties horen ook wel eens cashbacks. Cashbacks, wat eigenlijk een actie is vanuit de fabrikant waarbij je na de aankoop een gedeelte van het bedrag terugkrijgt. Voor alle informatie omtrent eencashback en verdere duurzaamheid bekijk dan snel de website van shopbuddies.nl voor alle antwoorden.

Geplaatst door developer account

Gietvloer specialist uit Rotterdam

vrijdag 1 maart 2019 11:09:31 Europe/Minsk

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om een gietvloer in een woning aan te brengen. Deze vloeren zijn voor vrijwel alle ruimtes in je woning geschikt. Voorheen waren het nog voornamelijk bedrijven die ervoor kozen om een vloer te laten gieten maar tegenwoordig zijn er ook steeds meer mensen die dit doen tijdens een verbouwing of wanneer ze een nieuwe woning gaan betrekken. Deze vloeren kunnen namelijk op maat gemaakt worden en gaan een leven lang mee waardoor je er niet meer naar om hoeft te kijken.

Waarom steeds meer mensen een vloer laten gieten

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om een vloer te laten gieten. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of badkamer bijvoorbeeld. Voor sanitaire ruimtes heeft een gegoten vloer diverse voordelen. Zo kan er geen vocht te lekken door de vloer, deze is helemaal dicht. Dit maakt het schoonmaken ook een stuk eenvoudiger. Omdat er geen naden en randen zijn waar vuil tussen kan raken. Je kan de vloer af en toe even dweilen er natuurlijk goed stofzuigen om het geheel goed schoon te houden.

Een vloer op maat laten maken

Een ander groot voordeel is dat deze vloeren helemaal op maat te maken zijn. Een specialist met ervaring op dit gebied kan er zelfs een afbeelding in verwerken. Over het algemeen is het goed om aan te geven in wat voor kleur je de vloer wil laten aanbrengen en of er nog andere speciale wensen zijn om rekening mee te houden. Je kan ook zelf een ontwerp maken en dit aan de gietvloer specialist overhandigen.

Kies voor de gietvloer specialist uit Rotterdam

Omdat dit type vloeren steeds populairder wordt zijn er ook steeds meer specialisten die je hierbij kunnen helpen. Kies voor een specialist met jarenlange ervaring, Gietvloerrotterdam.nl helpt u graag. Ook voor mensen buiten de regio Rotterdam is deze specialist beschikbaar voor alle vragen en maken zij graag een offerte op maat zodat u straks ook over een duurzame gegoten vloer beschikt.

Geplaatst door developer account

Ontdek de kwalitatieve betonlookvloer

vrijdag 1 maart 2019 11:05:33 Europe/Minsk

Ontdek de voordelen van een betonlook vloer en schakel direct een specialist aan om je betonlook vloeren aan te brengen.

Lees meer
Geplaatst door developer account

Je huis inrichten, hoe doe je dat?

vrijdag 1 maart 2019 10:09:44 Europe/Minsk

Een huis inrichten, dat is zo makkelijk nog niet. Wij geven je drie tips die je kunnen helpen bij het inrichten van jouw droomhuis.

Lees meer
Geplaatst door developer account

Slaapkamer inrichten: 3 tips

vrijdag 1 maart 2019 10:06:25 Europe/Minsk

Het inrichten van de slaapkamer kan nog wel eens een hele uitdaging zijn. Wij geven je drie tips die je kunnen helpen bij het inrichten van de slaapkamerLees meer
Geplaatst door developer account

Mooie trappen voor in jouw huis

vrijdag 1 maart 2019 10:04:18 Europe/Minsk

In deze blog lees je meer over de verschillende trappen die mooi staan binnen jouw interieur. Kijk eens naar een vurenhouten trap of een klassieke trapLees meer
Geplaatst door developer account

Een nieuwe vloer voor jouw interieur

vrijdag 1 maart 2019 10:01:48 Europe/Minsk

Het kiezen van een nieuwe vloer kan veel keuzestress opleveren. Lees daarom hier meer over de verschillende voor- en nadelen van meerdere vloersoorten.

Lees meer
Geplaatst door developer account

Handige beschermlaag voor je vloer

vrijdag 1 maart 2019 09:59:38 Europe/Minsk

Een echte specialist om betonvloercoating aan te brengen? Vraag vandaag nog een offerte aan om te kijken wat het zou kosten een betonlookvloer aan te brengen.

Lees meer
Geplaatst door developer account

Relaxen in eigen tuin: zo doe je dat

maandag 25 februari 2019 21:32:35 Europe/Minsk

Relaxen in de tuin, we doen het allemaal op een mooie zomerdag. Een relaxtuin kun je creëren met behulp van bijvoorbeeld een hangmat of gezellige accessoires.Lees meer
Geplaatst door developer account

3 tips voor het inrichten van je balkon

maandag 25 februari 2019 18:01:15 Europe/Minsk

Het inrichten van een balkon is zo makkelijk nog niet. Het is belangrijk dat je begint bij het maken van een plattegrond. Wij geven je drie tips die je kunnen helpen bij het inrichten van je balkon.Lees meer
Geplaatst door developer account
  1. 1
  2. 2