Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een lampenkap

dinsdag 22 oktober 2019 16:47:48 Europe/Minsk

Ben jij op zoek naar verlichting in huis? Verlichting kopen kan lastig zijn, je weet niet misschien niet wat je wilt of je bent bang om te duur uit te komen. verlichting kan erg duur zijn, helemaal als je designer lampen aan wilt schaffen. Het is belangrijk dat je bepaalt hoeveel geld je wilt uitgeven en wat bij jouw inrichting past. Verlichting moet onlosmakelijk verbonden zijn met de rest van jouw interieur. Als je van een romantische en warme sfeer houdt, dan kan een lampenkap een mooie uitkomst bieden, houdt je juist van strak dan is een designer lamp juist weer geschikt. In dit artikel zullen een aantal opties worden gegeven waar je uit kunt kiezen, op deze manier zul jij op weg worden geholpen bij het aanschaffen van de juiste verlichting.

Een lampenkap kopen

Een goede optie is het aanschaffen van een lampenkap. Deze biedt veel voordelen. Als eerste is het niet duur, waardoor je een hoop geld bespaart. Ten tweede is er veel keuze in verschillende soorten kappen. In principe zou je deze dus precies kunnen matchen met jouw interieur. Ten derde kun je een lampenkap zelf maken! De vierde en laatste bijkomstigheid is dat een kap gewoonweg erg veel sfeer in huis brengt. Een lampenkap staat er om bekend dat deze bijdraagt aan een romantische en warme sfeer. Ben je liefhebber van romantiek? Ga dan voor een warme kap. Zo’n kap kun je eenvoudig zelf maken. Dat is leuk en het bespaart veel geld! Je hebt maar een paar spullen nodig en je kunt direct aan de slag. Geen zin om al deze spullen los bij elkaar te kopen? Koop dan een complete set, deze kun je al voor 20 euro aanschaffen! Je kunt linnen kappen maken, kappen van glas, industriële kappen en nog veel meer. Kijk goed rond op het internet en laat je inspireren.

Andere soorten verlichting

In de basis zal een lampenkap vooral dienen als sfeerverlichting en niet als basisverlichting. Basisverlichting heeft als doel licht te verdelen over hele ruimtes en niet op specifieke plekken. Als het buiten donker is, wil je natuurlijk een aantal goede, sterke lampen hebben, bijvoorbeeld boven de eettafel. Basislicht is puur gericht om je weg in huis te vinden. Dit zijn de lampen die je als eerste aandoet als je naar binnen loopt. Je kunt je voorstellen dat een lampenkap hiervoor niet geschikt is, aangezien deze juist licht verbergt. Voor basisverlichting kun je gebruik maken van hang en plafondlampen die je eventueel met een dimmer kunt regelen.

Naast de basisverlichting heb je sfeerverlichting, zoals de naam als zegt brengen deze sfeer in huis en verlicht je specifieke plekken. Een lampenkap is een voorbeeld van sfeerverlichting, andere voorbeelden zijn staande lampen, industriële lampen en vloer of wandlampen. Het is belangrijk dat je deze lampen laat combineren met de rest van jouw interieur. Deze moeten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, een tip is dan ook om de verlichting samen te kopen en niet in etappes. Op www.collectione.shop vind je de nieuwste trends op het gebied van verlichting.

Houdt water buiten huis met afdekprofielen en lekdorpels

maandag 23 september 2019 15:33:33 Europe/Minsk

Functionaliteit is waar muurafdekprofielen en lekdorpels voor staan. Een muurafdekprofiel dient ter bescherming van het metselwerk tegen weersomstandigheden. En het wordt daarnaast ook toegepast als randafwerking bij dakbedekkingen met zowel vlakke als hellende mogelijkheden. Het wordt zowel toegepast in nieuwbouw als renovatieprojecten om het regenwater te geleiden om lekstrepen tegen te gaan. Als u het architecten vraagt kiezen ook zij steeds vaker voor aluminium waterslagen. Voornamelijk omdat het vrijwel onderhoudsarm oogt en de mogelijkheden tot strakke hoeken zeer uitgebreid zijn. Weet u al wat de voordelen zijn van afdekprofielen en lekdorpels?


Wat betekend een aluminium muurafdekprofiel voor u?

Voor platte of hellende daken worden muurafdekprofielen zelfs met een rond aanzicht gerealiseerd. In combinatie met een aluminium goot zult u afdekprofielen overal in Nederland terug zien. De profielen zijn voorzien van een soort rubber die voor een perfecte passing zorgen. Dit zorgt er tevens ook voor dat vervorming tegen gegaan wordt. Het rubber kent een waterwerend effect en dempt het geluid van regenwater dat op het oppervlakte terecht komt. De aluminium muurafdekprofiel kan fabrieksmatig gerealiseerd worden op maat. Muurafdekprofielen zijn in diverse uitvoeringen en diktes leverbaar. De hoekstukken worden gelast, met opgezette en/of dichte einden. De aluminium muurafdekprofielen kunnen worden samengesteld door middel van lijmen, lassen, bouten of met popnagels. Aluminium is licht van gewicht, kent een grote vormvrijheid en een goede roestbestendigheid.


Wat zijn de eigenschappen van aluminium lekdorpels?

De lekdorpels of ook wel raamdorpels of waterslagen genoemd zorgen er voor dat regenwater vanaf het raam niet tegen metselwerk van uw muren of tegen uw ramen aankomen. Nederland kent genoeg natte weersomstandigheden dus een raamdorpel is geen overbodige luxe meer. Zonder een lekdorpel ontstaat er vocht tussen de muren die niet gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Dit kan u veel onverwachte kosten opleveren waar u hoogstwaarschijnlijk niet op te wachten staat. Stijgend in populariteit zijn de aluminium lekdorpels door zijn leverbare lengtes. En het is ook gemakkelijk op maat te realiseren. Het wordt onder de onderdorpel van een kozijn geplaatst die iets uitsteken buiten de gevel en lopen altijd schuin af om het regenwater af te laten lopen. Lekdorpels kunnen worden gerealiseerd met de materialen kunststof, aluminium, beton of hardsteen.


Advies van deskundige vakmensen in de metaalbewerkingsindustrie

Bent u opzoek naar ander soort muurafdekprofiel of lekdorpel? Of overweegt u wellicht een ander metaalsoort? Bezoek dan eens een metaalbewerkingsbedrijf of bezichtig hoog aangeschreven websites van metaalbewerkingsbedrijven om tot een geschikte keuze te komen. De deskundige vakmensen weten u alles te vertellen op het gebied van metaalbewerking en meer.

Bent u als booteigenaar voorbereid op de wintermaanden?

maandag 23 september 2019 15:18:42 Europe/Minsk

De zomer is alweer ten einde. Heeft u al besloten of u de boot stalt of aan het water laat liggen? De weersomstandigheden kunnen vrij onverwacht zijn tijdens de winter. Het is daarom niet echt ideaal om uw boot aan het water te laten liggen. Experts bij waterport speciaalzaken beschikken tegenwoordig ook over werkplaatsen aan een winterstalling. Zodoende wordt uw boot geheel professioneel winterklaar gemaakt en zal uw boot van een onderkomen voorzien zijn voor de gehele winterperiode. En ook als uw boot overwintert op het water is het verstandig om de boot nog eens goed na te lopen voordat u deze de aankomende maanden achterlaat.


Hoe kunt u de boot zelf voorbereiden op de winter?

Een erkend bedrijf zal uw boot voorzien van een onderhoudsbeurt die nodig is voor dat de winter begint. Maar voordat u de boot naar een winterstalling brengt zijn er nog bepaalde verrichtingen die u zelf kunt oppakken. Als u dit doet zult u geen omkijken meer hebben na het vaarseizoen.

 

Zorg ervoor dat uw boot geheel vorstvrij is. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld vochtvreters te plaatsen op de hoeken van de boot waar veel water terecht kan komen. Zo zult u geen schimmel aantreffen als u de boot weer komt ophalen. Koppel ook elektra en gas los, dien niet giftige antivries toe aan ieder watersysteem aan boord en haal kussens, beddengoed en reddingsvesten van boord. Als het dek watervrij is dan zijn de voorbereidingen al voor de helft gedaan. Plaats een afdekzeil over de boot heen en de boot is geheel voorbereid op de wintermaanden.


Ook de buitenboordmotor dient onderhouden te worden

Naast de boot zelf is het uiteraard ook van belang om de buitenboordmotor te onderhouden. Want wat is uw boot nou zonder een werkende motor? Vergis u niet, zelfs met weinig vaaruren wordt het aangeraden om de buitenboordmotor altijd te voorzien van een grondige onderhoudsbeurt. Want mocht het stil komen te liggen, dan zullen bepaalde onderdelen een stuk moeilijker te vervangen zijn. Bij een werkplaats zal uw buitenboordmotor op ieder onderdeel grondig inspecteert worden en ieder component indien nodig vervangen worden. Een onderhoudsbeurt aan uw buitenboordmotor wordt daarom jaarlijks aangeraden.


Waar kunt u terecht voor onderhoud en een stalling?

Desbetreffende watersport speciaalzaken zijn het contactpunt voor onderhoudsbeurten en winterstallingen. Geen enkel type boot is voor hen onbekend terrein. Zij beschikken over de expertise en vakmanschap om u gerust te stellen van een goed onderhouden boot en buitenboordmotor. De vakmensen zullen u er ook altijd op attenderen om tijdens het vaarseizoen al te beginnen met zoeken naar een winterstalling voor uw boot. Want als u verzekerd wilt zijn van een onderkomen voor uw boot kunt u er niet vroeg genoeg naar zoeken. Voor verder advies of informatie over reparatie en onderhoud neemt u contact op met een desbetreffende watersport speciaalzaak.

Er is ontzettend veel vraag naar huizen in Sint-Michielsgestel!

maandag 16 september 2019 19:53:32 Europe/Minsk

U wilt een huis kopen Sint-Michielsgestel en dat is al een hele stap opzich. Maar een makelaar kiezen kan vaak ook een moeilijke keuze zijn. Een goede makelaar kan namelijk het verschil maken en ervoor zorgen dat u sneller een nieuw huis heeft. Een huis kopen in Sint-Michielsgestel is moeilijker dan één vinden. Hier zijn tegenwoordig diverse media voor waarvan Funda de bekendste is. De Sint-Michielsgestelse woningmarkt kent namelijk vele haken en ogen. De diversiteit van het dorp heeft een grote aantrekkingskracht op nieuwe inwoners. Ieder jaar komen er een hoeveelheid inwoners bij. Het dorp is daarmee een hutspot van diverse culturen, leeftijden en stijlen. Gezien er zoveel vraag is naar woningen in Sint-Michielsgestel is het aan te raden om een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

Een droomwoning op het oog?

Mocht u al een ideale woning hebben gevonden. Neem dan contact op met een makelaar in Sint-Michielsgestel en voorkom dat u teveel betaald. Uw droomwoning in Sint-Michielsgestel aanschaffen is niet makkelijk. Een goed begin is het halve werk en dat geld ook bij het aanschaffen van een woning. Een goede makelaar neemt uw lasten uit uw handen en daarbij let hij ook op zaken waar u niet aan denkt. Hierbij kunt u denken aan of de woning een realistische vraagprijs heeft of de staat van de woning. Daarnaast heeft een aankoopmakelaar die werkzaam is in Sint-Michielsgestel ook behoorlijk wat kennis over Sint-Michielsgestel zelf. Hij kan u attenderen over een ander gelijksoortige woning wanneer uw ideale woning in Sint-Michielsgestel wordt verkocht aan een ander. Welke service u ook kiest bij een makelaar Sint-Michielsgestel, het verdient zichzelf terug.

Waarom staat de woning te koop?

Het is tijdens een bezichtiging aan te raden om te achterhalen waarom een woning wordt verkocht. Heeft de verkoper een baan aan de andere kant van het land? Of gaat het om een echtscheiding? Dat is natuurlijk anders dan bouwkundige gebreken of een conflict met de buren. Ook is het belangrijk om te weten hoe lang de bewoner in het pand heeft gewoond. Mocht het blijken dat de verkoper al na een relatief korte tijd gaat verhuizen dan krijgt u daar natuurlijk geen goed gevoel van. Het is daarom handig om de verkoper deze vraag te stellen. Een aankoopmakelaar kan voor u uitzoeken of het blijkt dat er meerdere bewoners snel zijn verhuist. Mocht dit blijken dan kan hij u waarschuwen voor potentiële addertjes onder het gras.

Laat u adviseren door een makelaar

Een huis kopen in Sint-Michielsgestel is een emotioneel traject. Het is daarom verstandig om verschillende makelaars te bellen. Een makelaar behartigd uw belangen. Dus die zal u ook zo goed mogelijk hierin assisteren. Zoek eens via google naar diverse aankoopmakelaars en bekijk hun klantervaringen. Recensies bekijken per makelaar en deze vergelijken kan wellicht al het verschil maken in uw keuze. Nodig een aantal aankoopmakelaars eens uit om te kijken of u er een goed gevoel bij krijgt. Een huis kopen in Sint-Michielsgestel is een flink karwei maar gelukkig zijn er deskundigen die u kunnen helpen.

 

Rieten producten voor op stal

donderdag 15 augustus 2019 06:46:59 Europe/Minsk

Een goede stal is noodzakelijk voor je paard, shetlander of pony. Het is goed om de stal optimaal in te richten voor het paard. De drinkbak moet op de juiste hoogte staan en de voerbak op de juiste plek. Zet de voerbak niet naast de drinkbak. Het voer wordt dan nat en het water komt vol met voer te zitten. Natuurlijk is het niet goed voor het paard. De stal is ook de juiste plek om de spullen voor het paard op te bergen. Denk aan een paar mooie rieten manden om de Shetlanderdekens in op te bergen. Het is goed om alles compleet te houden en een vaste plek te geven. De rieten manden passen vaak perfect in een open of gesloten kast. Het is gemakkelijk ook om de dekens er eenvoudig uit te halen. 

Zorg goed voor je paard

Het is belangrijk om goed voor het paard, shetlander of pony te zorgen. Het start met een goede stal. Daarnaast is het belangrijk om het paard regelmatig te borstelen. Geef minipaard de juiste voeding en altijd vers water. Dan zijn er nog alle accessoires welke helpen om goed voor het minipaard te zorgen. Het gaat hier om de dekens, teugels, het zadel en de andere zaken. Door alles te hebben is het mogelijk om volop te genieten van het paard. Bescherm de shetlander ook tegen het weer. Teveel zon en ook regen is niet goed voor het paard. 

Verschillende soorten dekens

Voor de paarden zijn er verschillende soorten dekens. Winterdekens, regendekens en ook slaapdekens zijn er om de paarden te beschermen. Zweetdeken, zomerdekens en eczeemdekens zijn er ook om het paard te helpen. Het is goed om het paard te helpen om gezond te blijven. De rieten manden kunnen helpen om alle verschillende dekens goed op te bergen in de stal. 


Tuin al zomerklaar? 3 tips om het terras op te vrolijken

donderdag 1 augustus 2019 17:43:12 Europe/Minsk

De zomer is aangebroken. We genieten met z’n allen van de tropische temperaturen in eigen land. Het liefst zitten we de hele dag op het terras met een lekker wijntje. Ligt jouw terras er alleen niet zo vrolijk bij? Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, van elk terras kun je een gezellige plek maken. Ben je van plan om het terras te verbouwen of om deze een andere stijl te geven? Wij hebben drie tips voor je verzameld die je kunnen helpen bij het opvrolijken van het terras. 

Wat is jouw stijl? 

Voordat we aan de slag kunnen gaan met het opvrolijken van het terras is het handig om de stijl van het terras vast te stellen. Ga bij het stijlen van het terras hetzelfde te werk als bij de inrichting van je huis. Bedenk welke stijl bij jouw tuin past. Dit kan strak en modern zijn, maar ook romantisch en klassiek. Wil je binnen naar buiten halen of andersom? Kies dan voor dezelfde stijl die je ook in huis hanteert. 

Je kunt ervoor kiezen om meerdere stijlen toe te passen op het terras, maar houd er wel rekening mee dat dit al snel rommelig kan ogen. Stem de materialen die je gebruikt op elkaar af en kijk ook naar de verdere inrichting van je tuin. 

Accessoires shoppen

Als je een bepaalde stijl hebt gekozen, kan het leukste deel beginnen: shoppen. Voordat je een winkel instapt, raden we je aan om inspiratie op internet op te zoeken. Kijk eens rond op Pinterest of raadpleeg een aantal leuke tuinblogs. Je kunt ervoor kiezen om gehele nieuwe tuinmeubels aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een grote loungebank of een grote eettafel. Als je niet zo’n groot budget hebt, kun je ook alleen accessoires aanschaffen. Met leuke plantenpotten of sierkussens van Wezan.nl kun je een gehele nieuwe look en feel op het terras creëren. 

Kies de juiste verlichting

Last but not least: de verlichting. Op het terras wordt de verlichting al snel vergeten, maar met het juiste licht kun je nog langer genieten van je terras. Als je een nieuw terras gaat aanleggen, is het aan te raden om een lichtplan te maken. Met verschillende buitenstopcontacten kun je meerdere soorten verlichting toepassen. Denk bijvoorbeeld aan kleine spots in de grond of leuke hanglampjes om sfeer op het terras te creëren.


3 tips voor het stylen van je tuin

donderdag 1 augustus 2019 17:40:36 Europe/Minsk

Nu de zomer is aangebroken genieten we met z’n allen van het lekkere weer in onze eigen tuin. De tuin hoort een plek te zijn vol gezelligheid en sfeer, maar ontbreekt dit nog een beetje in jouw tuin? Je kunt ervoor kiezen om de gehele tuin aan te pakken, maar kunt deze ook op kleine schaal vernieuwen. Met een aantal aanpassingen kun je een gehele nieuwe look en feel in de tuin creëren. Wij hebben drie tips voor je op een rijtje gezet voor als je de tuin gaat aanpakken. 

Beginnen bij het begin: de basis

Voordat je een tuinwinkel binnenloopt, is het belangrijk om te kijken naar de basis van jouw tuin. Wat zie je graag terug komen in de nieuwe tuin? Is dit een groot grasveld? Of heb jij liever de hele tuin vol met tegels? De indeling van de tuin is erg belangrijk. Deze kan je namelijk niet zomaar veranderen en daarom moet er goed over nagedacht worden. 

Bij de basis van de tuin is de vorm en de grootte natuurlijk ook bepalend. Een kleine tuin moet je nu net wat slimmer inrichten dan een grote tuin. Let op: als je een kleine tuin hebt, betekent dit niet dat je geen meerdere hoekjes kunt creëren. 

Verschillende tuinmeubels

Als je een plattegrond hebt gemaakt van de tuin en de basis duidelijk is, kun je gaan kijken naar de tuinmeubels. Je hebt verschillende opties als het gaat om tuinmeubels. Zo kun je kiezen voor een lekkere loungebank, een grote eettafel of een leuke tuinset. Houd rekening met de verschillende hoekjes in de tuin. Creëer een speciaal terras voor de eettafel en een ander hoekje voor de grote bank. Verschillende zitplekken in de tuin zijn niet alleen erg handig, maar zorgen ook voor sfeer. 

Ga aan de slag met accessoires

Accessoires kunnen natuurlijk niet ontbreken in de tuin. Met leuke accessoires creëer je sfeer in de tuin. Bepaal van tevoren welke stijl je wilt hanteren in de tuin. Is dit strak en modern? Of toch juist romantisch? Je kunt er ook voor kiezen om meerdere stijlen met elkaar te combineren, alles kan en alles mag in jouw tuin. Schaf een paar sierkussens met verschillende prints aan en plaats een aantal kaarsjes in de tuin. Wil je het iets klassieker houden? Wat dacht je van een leuke decoratie melkbus? Neem eens een kijkje bij de Melkbushop en vind een unieke melkbus voor in de tuin.

Meer opbergruimte creëren in de woonkamer

donderdag 1 augustus 2019 16:22:35 Europe/Minsk

Heb jij meer spullen dan ruimte in je woning? Je bent vast en zeker niet de enige. Als je een kleine woonkamer hebt, is het vaak moeilijk om alle spullen praktisch op te bergen. Open kasten zijn erg leuk, maar je wilt niet dat iedereen de prulletjes kan zien. De woonkamer moet er opgeruimd uitzien, maar tegelijkertijd mag iedereen zien dat er geleefd wordt. Wij geven je drie tips die je kunnen helpen bij het creëren van meer opbergruimte in de woonkamer. 

Een goede opbergkast

Een goede opbergkast is een must in de woonkamer. Of het nu voor boeken is of voor spelletjes; een opbergkast komt altijd van pas. Je hebt de keuze uit verschillende soorten kasten. Zo kun je kiezen voor een dichte kast als je liever niet wilt dat iedereen jouw spullen kan zien. Kies voor een open kast als je jouw spulletjes graag tentoon wilt stellen. Een losstaande kast in de woonkamer kan de ruimte optisch kleiner maken. Wil je jouw grote ruimte graag behouden? Ingebouwde opbergplekken laten de ruimte groter lijken. 

Speelgoed opbergen

Heb je kinderen? Dan hoeven we je vast niet te vertellen dat een dagje spelen meestal eindigt in een woonkamer vol met spullen. Om `s avonds lekker te kunnen genieten in een opgeruimde woonkamer heb je een speciale opbergplek voor speelgoed nodig. Schaf bijvoorbeeld een leuke speelgoedkist aan. Berg al het speelgoed op in een kist en je woonkamer ziet er weer netjes uit. Wil je in een speelse sfeer blijven? Een leuke bouwstenen opbergbox past dan perfect in jouw woonkamer. Met deze bouwblokken kunnen jouw kids spelen, maar er kunnen tegelijkertijd ook spulletjes in opgeborgen worden. 

Handige plekjes

Heb jij een uitpuilende opbergkast? Naast die grote kast, zijn er veel meer plekken en woongadgets in de woonkamer waar je je spullen kunt opbergen. 

  • Een leuk bankje

Een bank gebruik je natuurlijk om op te zitten, maar deze kun je ook gebruiken om spullen in op te bergen. Kies voor een kist, koffer of een leuk bankje waar je onder de zitting spullen in kwijt kan. 

  • Multifunctionele salontafel

Naast multifunctionele bankjes zijn er ook salontafels die je voor meerdere dingen kunt gebruiken. Er zijn speciale tafels te verkrijgen met lades waarin je bijvoorbeeld boeken of magazines kunt bewaren. 

  • Plankjes aan de muur

Geen plek meer voor een kast of bankje? Hang dan eens een paar boekenplanken aan de muur. Hier kun je meer spullen op kwijt dan je denkt. Ook werken losse planken aan de muur optisch een stuk beter dan een grote kast.

3 manieren om de inrichting van een nieuw huis te financieren

maandag 8 juli 2019 19:55:23 Europe/Minsk

Na het verhuizen is het heerlijk om de woning in te richten. Mooie rieten producten kunnen een onderdeel zijn van de inrichting. Het is afhankelijk van de smaak. Vaak passen de oude meubels niet meer. Het is heerlijk om alles nieuw te kopen. De vraag is vaak wel hoe het betaalt gaat worden. We delen graag drie manier om de inrichting te financieren.

Financier het mee in de hypotheek?

De mogelijkheden om de inrichting in te richten met geld van de hypotheek zijn beperkt geworden. Het is slechts mogelijk om tot 100 procent van de waarde van de woning een hypotheek te kopen. Bij het kopen van de eerste woning is er al een tekort door de bijkomende kosten koper. Wanneer een andere woning gekocht wordt en er een overwaarde is zijn er meer mogelijkheden. Bereken ook de maximale hypotheek om een indruk te krijgen van de opties. Natuurlijk is het belangrijk om de wensen met een hypotheekadviseur te bespreken. De adviseur kan kijken wat de persoonlijke mogelijkheden zijn.

Neem een lening

Als een hypotheek niet mogelijk is is het goed om een lening te nemen. Er zijn verschillende opties. Zo is het mogelijk om voor een doorlopend krediet te kiezen of een persoonlijke lening. Veel winkels bieden ook een uitgesteld betaalplan aan. Het eerste jaar hoeft er dan geen rente betaald te worden. Het is een slimme optie als het geldbedrag binnen het jaar terugbetaald kan worden. Kan dit niet dan is het goed om na het jaar een andere (goedkopere) lening af te sluiten om de schuld in te lossen.

Vraag vrienden of familie om een lening

Zijn de mogelijkheden beperkt? Dan is het goed om aan te kloppen bij vrienden of familie. Ze kunnen helpen om de nieuwe meubels te betalen.

Producten die duurzaam én goedkoop zijn

woensdag 12 juni 2019 17:24:14 Europe/Minsk

We leven in een volledig gedigitaliseerd tijdperk. Alles is geïnnoveerd. Dit is echter niet altijd goed voor het milieu. Doordat de bevolking zo ongekend vergroot is betekent niet dat de aarde groter is geworden. Wat betekent dit voor de aardbol?

De bevolkingsgroei is dusdanig gegroeid dat het aantal vierkante meter per persoon stukken kleiner geworden is. Hierdoor wordt ook automatisch de ecologische voetafdruk, per persoon, steeds groter. Dit betekent dat er te veel afval(stoffen) per persoon zijn. Door de dusdanig grote ecologische voetafdruk per persoon wordt de aarde te veel belast als het ware. De uitputting van de aarde is aangetroffen.

Hoe gaan we voor duurzaam?

Duurzaam heeft alles te maken met het zuinig en goed omgaan van de (mogelijke) afvalstoffen die er vrij (kunnen) komen bij de productie en het gebruik van het product. Verder wordt er ook gekeken naar alle aspecten vooraf, tijdens en na het gebruiken of consumeren van het desbetreffende product. Het duurzaam leven is belangrijk voor de huidige staat en gezondheid van de aardbol. Als we niet duurzaam leven is de aardbol snel verpest. Dat is de reden dat men zuinig en goed om wil gaan met de leefomgeving. Dat is de reden dat er elektrische of hybride auto’s worden gereden. Verder wordt voedsel en kleding ook duurzaam geproduceerd en verder gerealiseerd. Als we allemaal een steentje bijdragen aan de aardbol hebben we er met zijn allen langer en beter plezier van.

Rondom duurzaamheid komen ook meer acties. Bij deze acties horen ook wel eens cashbacks. Cashbacks, wat eigenlijk een actie is vanuit de fabrikant waarbij je na de aankoop een gedeelte van het bedrag terugkrijgt. Voor alle informatie omtrent eencashback en verdere duurzaamheid bekijk dan snel de website van shopbuddies.nl voor alle antwoorden.

  1. 1
  2. 2
  3. 3