Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rieten producten voor op stal

donderdag 15 augustus 2019 06:46:59 Europe/Minsk

Een goede stal is noodzakelijk voor je paard, shetlander of pony. Het is goed om de stal optimaal in te richten voor het paard. De drinkbak moet op de juiste hoogte staan en de voerbak op de juiste plek. Zet de voerbak niet naast de drinkbak. Het voer wordt dan nat en het water komt vol met voer te zitten. Natuurlijk is het niet goed voor het paard. De stal is ook de juiste plek om de spullen voor het paard op te bergen. Denk aan een paar mooie rieten manden om de Shetlanderdekens in op te bergen. Het is goed om alles compleet te houden en een vaste plek te geven. De rieten manden passen vaak perfect in een open of gesloten kast. Het is gemakkelijk ook om de dekens er eenvoudig uit te halen. 

Zorg goed voor je paard

Het is belangrijk om goed voor het paard, shetlander of pony te zorgen. Het start met een goede stal. Daarnaast is het belangrijk om het paard regelmatig te borstelen. Geef minipaard de juiste voeding en altijd vers water. Dan zijn er nog alle accessoires welke helpen om goed voor het minipaard te zorgen. Het gaat hier om de dekens, teugels, het zadel en de andere zaken. Door alles te hebben is het mogelijk om volop te genieten van het paard. Bescherm de shetlander ook tegen het weer. Teveel zon en ook regen is niet goed voor het paard. 

Verschillende soorten dekens

Voor de paarden zijn er verschillende soorten dekens. Winterdekens, regendekens en ook slaapdekens zijn er om de paarden te beschermen. Zweetdeken, zomerdekens en eczeemdekens zijn er ook om het paard te helpen. Het is goed om het paard te helpen om gezond te blijven. De rieten manden kunnen helpen om alle verschillende dekens goed op te bergen in de stal. 


Tuin al zomerklaar? 3 tips om het terras op te vrolijken

donderdag 1 augustus 2019 17:43:12 Europe/Minsk

De zomer is aangebroken. We genieten met z’n allen van de tropische temperaturen in eigen land. Het liefst zitten we de hele dag op het terras met een lekker wijntje. Ligt jouw terras er alleen niet zo vrolijk bij? Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, van elk terras kun je een gezellige plek maken. Ben je van plan om het terras te verbouwen of om deze een andere stijl te geven? Wij hebben drie tips voor je verzameld die je kunnen helpen bij het opvrolijken van het terras. 

Wat is jouw stijl? 

Voordat we aan de slag kunnen gaan met het opvrolijken van het terras is het handig om de stijl van het terras vast te stellen. Ga bij het stijlen van het terras hetzelfde te werk als bij de inrichting van je huis. Bedenk welke stijl bij jouw tuin past. Dit kan strak en modern zijn, maar ook romantisch en klassiek. Wil je binnen naar buiten halen of andersom? Kies dan voor dezelfde stijl die je ook in huis hanteert. 

Je kunt ervoor kiezen om meerdere stijlen toe te passen op het terras, maar houd er wel rekening mee dat dit al snel rommelig kan ogen. Stem de materialen die je gebruikt op elkaar af en kijk ook naar de verdere inrichting van je tuin. 

Accessoires shoppen

Als je een bepaalde stijl hebt gekozen, kan het leukste deel beginnen: shoppen. Voordat je een winkel instapt, raden we je aan om inspiratie op internet op te zoeken. Kijk eens rond op Pinterest of raadpleeg een aantal leuke tuinblogs. Je kunt ervoor kiezen om gehele nieuwe tuinmeubels aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een grote loungebank of een grote eettafel. Als je niet zo’n groot budget hebt, kun je ook alleen accessoires aanschaffen. Met leuke plantenpotten of sierkussens van Wezan.nl kun je een gehele nieuwe look en feel op het terras creëren. 

Kies de juiste verlichting

Last but not least: de verlichting. Op het terras wordt de verlichting al snel vergeten, maar met het juiste licht kun je nog langer genieten van je terras. Als je een nieuw terras gaat aanleggen, is het aan te raden om een lichtplan te maken. Met verschillende buitenstopcontacten kun je meerdere soorten verlichting toepassen. Denk bijvoorbeeld aan kleine spots in de grond of leuke hanglampjes om sfeer op het terras te creëren.


3 tips voor het stylen van je tuin

donderdag 1 augustus 2019 17:40:36 Europe/Minsk

Nu de zomer is aangebroken genieten we met z’n allen van het lekkere weer in onze eigen tuin. De tuin hoort een plek te zijn vol gezelligheid en sfeer, maar ontbreekt dit nog een beetje in jouw tuin? Je kunt ervoor kiezen om de gehele tuin aan te pakken, maar kunt deze ook op kleine schaal vernieuwen. Met een aantal aanpassingen kun je een gehele nieuwe look en feel in de tuin creëren. Wij hebben drie tips voor je op een rijtje gezet voor als je de tuin gaat aanpakken. 

Beginnen bij het begin: de basis

Voordat je een tuinwinkel binnenloopt, is het belangrijk om te kijken naar de basis van jouw tuin. Wat zie je graag terug komen in de nieuwe tuin? Is dit een groot grasveld? Of heb jij liever de hele tuin vol met tegels? De indeling van de tuin is erg belangrijk. Deze kan je namelijk niet zomaar veranderen en daarom moet er goed over nagedacht worden. 

Bij de basis van de tuin is de vorm en de grootte natuurlijk ook bepalend. Een kleine tuin moet je nu net wat slimmer inrichten dan een grote tuin. Let op: als je een kleine tuin hebt, betekent dit niet dat je geen meerdere hoekjes kunt creëren. 

Verschillende tuinmeubels

Als je een plattegrond hebt gemaakt van de tuin en de basis duidelijk is, kun je gaan kijken naar de tuinmeubels. Je hebt verschillende opties als het gaat om tuinmeubels. Zo kun je kiezen voor een lekkere loungebank, een grote eettafel of een leuke tuinset. Houd rekening met de verschillende hoekjes in de tuin. Creëer een speciaal terras voor de eettafel en een ander hoekje voor de grote bank. Verschillende zitplekken in de tuin zijn niet alleen erg handig, maar zorgen ook voor sfeer. 

Ga aan de slag met accessoires

Accessoires kunnen natuurlijk niet ontbreken in de tuin. Met leuke accessoires creëer je sfeer in de tuin. Bepaal van tevoren welke stijl je wilt hanteren in de tuin. Is dit strak en modern? Of toch juist romantisch? Je kunt er ook voor kiezen om meerdere stijlen met elkaar te combineren, alles kan en alles mag in jouw tuin. Schaf een paar sierkussens met verschillende prints aan en plaats een aantal kaarsjes in de tuin. Wil je het iets klassieker houden? Wat dacht je van een leuke decoratie melkbus? Neem eens een kijkje bij de Melkbushop en vind een unieke melkbus voor in de tuin.

Meer opbergruimte creëren in de woonkamer

donderdag 1 augustus 2019 16:22:35 Europe/Minsk

Heb jij meer spullen dan ruimte in je woning? Je bent vast en zeker niet de enige. Als je een kleine woonkamer hebt, is het vaak moeilijk om alle spullen praktisch op te bergen. Open kasten zijn erg leuk, maar je wilt niet dat iedereen de prulletjes kan zien. De woonkamer moet er opgeruimd uitzien, maar tegelijkertijd mag iedereen zien dat er geleefd wordt. Wij geven je drie tips die je kunnen helpen bij het creëren van meer opbergruimte in de woonkamer. 

Een goede opbergkast

Een goede opbergkast is een must in de woonkamer. Of het nu voor boeken is of voor spelletjes; een opbergkast komt altijd van pas. Je hebt de keuze uit verschillende soorten kasten. Zo kun je kiezen voor een dichte kast als je liever niet wilt dat iedereen jouw spullen kan zien. Kies voor een open kast als je jouw spulletjes graag tentoon wilt stellen. Een losstaande kast in de woonkamer kan de ruimte optisch kleiner maken. Wil je jouw grote ruimte graag behouden? Ingebouwde opbergplekken laten de ruimte groter lijken. 

Speelgoed opbergen

Heb je kinderen? Dan hoeven we je vast niet te vertellen dat een dagje spelen meestal eindigt in een woonkamer vol met spullen. Om `s avonds lekker te kunnen genieten in een opgeruimde woonkamer heb je een speciale opbergplek voor speelgoed nodig. Schaf bijvoorbeeld een leuke speelgoedkist aan. Berg al het speelgoed op in een kist en je woonkamer ziet er weer netjes uit. Wil je in een speelse sfeer blijven? Een leuke bouwstenen opbergbox past dan perfect in jouw woonkamer. Met deze bouwblokken kunnen jouw kids spelen, maar er kunnen tegelijkertijd ook spulletjes in opgeborgen worden. 

Handige plekjes

Heb jij een uitpuilende opbergkast? Naast die grote kast, zijn er veel meer plekken en woongadgets in de woonkamer waar je je spullen kunt opbergen. 

  • Een leuk bankje

Een bank gebruik je natuurlijk om op te zitten, maar deze kun je ook gebruiken om spullen in op te bergen. Kies voor een kist, koffer of een leuk bankje waar je onder de zitting spullen in kwijt kan. 

  • Multifunctionele salontafel

Naast multifunctionele bankjes zijn er ook salontafels die je voor meerdere dingen kunt gebruiken. Er zijn speciale tafels te verkrijgen met lades waarin je bijvoorbeeld boeken of magazines kunt bewaren. 

  • Plankjes aan de muur

Geen plek meer voor een kast of bankje? Hang dan eens een paar boekenplanken aan de muur. Hier kun je meer spullen op kwijt dan je denkt. Ook werken losse planken aan de muur optisch een stuk beter dan een grote kast.

3 manieren om de inrichting van een nieuw huis te financieren

maandag 8 juli 2019 19:55:23 Europe/Minsk

Na het verhuizen is het heerlijk om de woning in te richten. Mooie rieten producten kunnen een onderdeel zijn van de inrichting. Het is afhankelijk van de smaak. Vaak passen de oude meubels niet meer. Het is heerlijk om alles nieuw te kopen. De vraag is vaak wel hoe het betaalt gaat worden. We delen graag drie manier om de inrichting te financieren.

Financier het mee in de hypotheek?

De mogelijkheden om de inrichting in te richten met geld van de hypotheek zijn beperkt geworden. Het is slechts mogelijk om tot 100 procent van de waarde van de woning een hypotheek te kopen. Bij het kopen van de eerste woning is er al een tekort door de bijkomende kosten koper. Wanneer een andere woning gekocht wordt en er een overwaarde is zijn er meer mogelijkheden. Bereken ook de maximale hypotheek om een indruk te krijgen van de opties. Natuurlijk is het belangrijk om de wensen met een hypotheekadviseur te bespreken. De adviseur kan kijken wat de persoonlijke mogelijkheden zijn.

Neem een lening

Als een hypotheek niet mogelijk is is het goed om een lening te nemen. Er zijn verschillende opties. Zo is het mogelijk om voor een doorlopend krediet te kiezen of een persoonlijke lening. Veel winkels bieden ook een uitgesteld betaalplan aan. Het eerste jaar hoeft er dan geen rente betaald te worden. Het is een slimme optie als het geldbedrag binnen het jaar terugbetaald kan worden. Kan dit niet dan is het goed om na het jaar een andere (goedkopere) lening af te sluiten om de schuld in te lossen.

Vraag vrienden of familie om een lening

Zijn de mogelijkheden beperkt? Dan is het goed om aan te kloppen bij vrienden of familie. Ze kunnen helpen om de nieuwe meubels te betalen.

Producten die duurzaam én goedkoop zijn

woensdag 12 juni 2019 17:24:14 Europe/Minsk

We leven in een volledig gedigitaliseerd tijdperk. Alles is geïnnoveerd. Dit is echter niet altijd goed voor het milieu. Doordat de bevolking zo ongekend vergroot is betekent niet dat de aarde groter is geworden. Wat betekent dit voor de aardbol?

De bevolkingsgroei is dusdanig gegroeid dat het aantal vierkante meter per persoon stukken kleiner geworden is. Hierdoor wordt ook automatisch de ecologische voetafdruk, per persoon, steeds groter. Dit betekent dat er te veel afval(stoffen) per persoon zijn. Door de dusdanig grote ecologische voetafdruk per persoon wordt de aarde te veel belast als het ware. De uitputting van de aarde is aangetroffen.

Hoe gaan we voor duurzaam?

Duurzaam heeft alles te maken met het zuinig en goed omgaan van de (mogelijke) afvalstoffen die er vrij (kunnen) komen bij de productie en het gebruik van het product. Verder wordt er ook gekeken naar alle aspecten vooraf, tijdens en na het gebruiken of consumeren van het desbetreffende product. Het duurzaam leven is belangrijk voor de huidige staat en gezondheid van de aardbol. Als we niet duurzaam leven is de aardbol snel verpest. Dat is de reden dat men zuinig en goed om wil gaan met de leefomgeving. Dat is de reden dat er elektrische of hybride auto’s worden gereden. Verder wordt voedsel en kleding ook duurzaam geproduceerd en verder gerealiseerd. Als we allemaal een steentje bijdragen aan de aardbol hebben we er met zijn allen langer en beter plezier van.

Rondom duurzaamheid komen ook meer acties. Bij deze acties horen ook wel eens cashbacks. Cashbacks, wat eigenlijk een actie is vanuit de fabrikant waarbij je na de aankoop een gedeelte van het bedrag terugkrijgt. Voor alle informatie omtrent eencashback en verdere duurzaamheid bekijk dan snel de website van shopbuddies.nl voor alle antwoorden.

Gietvloer specialist uit Rotterdam

vrijdag 1 maart 2019 11:09:31 Europe/Minsk

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om een gietvloer in een woning aan te brengen. Deze vloeren zijn voor vrijwel alle ruimtes in je woning geschikt. Voorheen waren het nog voornamelijk bedrijven die ervoor kozen om een vloer te laten gieten maar tegenwoordig zijn er ook steeds meer mensen die dit doen tijdens een verbouwing of wanneer ze een nieuwe woning gaan betrekken. Deze vloeren kunnen namelijk op maat gemaakt worden en gaan een leven lang mee waardoor je er niet meer naar om hoeft te kijken.

Waarom steeds meer mensen een vloer laten gieten

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om een vloer te laten gieten. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of badkamer bijvoorbeeld. Voor sanitaire ruimtes heeft een gegoten vloer diverse voordelen. Zo kan er geen vocht te lekken door de vloer, deze is helemaal dicht. Dit maakt het schoonmaken ook een stuk eenvoudiger. Omdat er geen naden en randen zijn waar vuil tussen kan raken. Je kan de vloer af en toe even dweilen er natuurlijk goed stofzuigen om het geheel goed schoon te houden.

Een vloer op maat laten maken

Een ander groot voordeel is dat deze vloeren helemaal op maat te maken zijn. Een specialist met ervaring op dit gebied kan er zelfs een afbeelding in verwerken. Over het algemeen is het goed om aan te geven in wat voor kleur je de vloer wil laten aanbrengen en of er nog andere speciale wensen zijn om rekening mee te houden. Je kan ook zelf een ontwerp maken en dit aan de gietvloer specialist overhandigen.

Kies voor de gietvloer specialist uit Rotterdam

Omdat dit type vloeren steeds populairder wordt zijn er ook steeds meer specialisten die je hierbij kunnen helpen. Kies voor een specialist met jarenlange ervaring, Gietvloerrotterdam.nl helpt u graag. Ook voor mensen buiten de regio Rotterdam is deze specialist beschikbaar voor alle vragen en maken zij graag een offerte op maat zodat u straks ook over een duurzame gegoten vloer beschikt.

Ontdek de kwalitatieve betonlookvloer

vrijdag 1 maart 2019 11:05:33 Europe/Minsk

Ontdek de voordelen van een betonlook vloer en schakel direct een specialist aan om je betonlook vloeren aan te brengen.

Lees meer

Je huis inrichten, hoe doe je dat?

vrijdag 1 maart 2019 10:09:44 Europe/Minsk

Een huis inrichten, dat is zo makkelijk nog niet. Wij geven je drie tips die je kunnen helpen bij het inrichten van jouw droomhuis.

Lees meer

Slaapkamer inrichten: 3 tips

vrijdag 1 maart 2019 10:06:25 Europe/Minsk

Het inrichten van de slaapkamer kan nog wel eens een hele uitdaging zijn. Wij geven je drie tips die je kunnen helpen bij het inrichten van de slaapkamerLees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3