Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

Veranda dak decoratie zoals het ook kan

maandag 10 september 2018 10:15:06 Europe/Minsk

De veranda wordt steeds populairder. Het mooie aan een veranda is dat elke veranda weer anders is. Elke veranda is gepersonaliseerd. We zien dat vooral de duurzame uitstraling steeds populairder wordt. Producten als bamboe, soorten hout, riet zien we steeds vaker terugkomen.

Lees meer

Inbraakpogingen tegengaan met politiekeurmerk sloten

woensdag 25 juli 2018 11:22:59 Europe/Minsk

Het beveiligen van de spullen in je woning, zoals de stijlvolle rieten producten, kun je het beste doen door voor goede sloten op ramen en deuren te zorgen. Inbrekers zullen het slot op je deur bijvoorbeeld proberen te forceren middels kerntrekken of de klopsleutelmethode. Daarbij kunnen zij je woning binnentreden, door bijvoorbeeld een raam open te breken bij een plat dak of een regenpijp. Ramen worden vaak erg slechts beveiligd, met alle risico’s en gevolgen van dien. Reden genoeg om ook in je eigen woning nog eens naar de staat van je huidige sloten te kijken.

Kies voor gecertificeerde sloten in huis

Sloten worden in tal van verschillende soorten en modellen aangeboden. Het zijn echter de gecertificeerde sloten, die de meeste weerstand bieden bij een inbraak. Je herkent deze sloten onder meer aan hun SKG-beoordeling, die uiteenloopt van een tot maximaal drie sterren. Ook zijn deze sloten vaak voorzien van een politiekeurmerk, aangeduid met de letters PKVW.

Tip: informeer bij je verzekeraar of je korting kunt krijgen op de premie van je inboedelverzekering, als je PKVW-gecertificeerde sloten op je ramen en deuren installeert.

Andere vormen van inbraakpreventie

Het gebruik van PKVW-gecertificeerde sloten op ramen en deuren is niet de enige mogelijkheid om inbrekers buiten je woning te houden. Overweeg bijvoorbeeld ook eens om gebruik te maken van andere vormen van inbraakpreventie. Denk aan een compleet alarmsysteem wat je in huis kunt installeren. Het kan verstandig zijn om voor het plaatsen van zo’n systeem, een risicoanalyse van je woning te laten maken. Slotenmakers controleren hierbij waar er in huis beveiligingsrisico’s voorkomen. Met een passend beveiligingsplan en een alarmsysteem kunnen deze risico’s vervolgens worden afgedekt. Het verkleint de kans op inbraken aanzienlijk.

 

Lees verder op de website van een slotenmaker in Amstelveen, om meer te weten te komen over een geschikte inbraakpreventie. Zo zijn je rieten producten goed beveiligd tegen ongewenste bezoekers!

Hoe goed beveiligd zijn de spullen in jouw woning?

woensdag 25 juli 2018 11:21:29 Europe/Minsk

Vaak blijken rieten producten en andere waardevolle voorwerpen niet goed beveiligd te zijn, als deze binnen woningen liggen. Denk bijvoorbeeld ook aan laptops, tablets en mobiele telefoons. Dergelijke voorwerpen worden zeer geregeld in het zicht van bijvoorbeeld voorbijgangers gelegd, met alle gevolgen van dien. Inbrekers zullen al snel geneigd zijn om de deur open te breken, om zo bij deze waardevolle voorwerpen te kunnen komen. Reden genoeg om nog eens kritisch naar de staat van de beveiliging in huis te kijken! In dit artikel geven we je verschillende tips, die je kunnen helpen bij het beveiligen van je voorwerpen.

Dummycamera’s en een alarminstallatie

Maak bijvoorbeeld gebruik van dummycamera’s! Deze camera’s zijn voor een bijzonder lage prijs aan te schaffen en kunnen eenvoudig aan de gevel van je woning bevestigd worden. De camera’s nemen geen beelden op, maar kunnen inbrekers wel afschrikken. Op afstand is niet te zien dat het om een neppe beveiligingscamera gaat.

Naast dummycamera’s kan het gebruik van een alarminstallatie in huis het overwegen waard zijn. Zodra het alarmsignaal geactiveerd wordt, zal dit inbrekers afschrikken. Mensen in de omgeving van je woning zullen immers ook op het geluid afkomen. Een alarmsysteem kun je zelf samenstellen. Slotenmakers kunnen je hierbij helpen! Je kunt ook voor een compleet alarmsysteem kiezen.

Huidige sloten laten vervangen

Een derde mogelijkheid die je hebt, is het laten vervangen van je huidige sloten op ramen en deuren. Deze sloten zijn mogelijk verouderd en moeten vervangen worden, om bestand te zijn tegen de meest recente inbraakmethodes. Denk aan de klopsleutelmethode en kerntrekken. Het laten vervangen van je huidige sloten kun je het beste door een slotenmaker laten doen. Zo weet je zeker, dat de sloten op de juiste wijze geplaatst worden. Ga naar de website van een slotenmaker bij jou in de buurt, om te kijken welke diensten zij aanbieden.

Is jouw waardevolle inboedel goed beschermd?

woensdag 25 juli 2018 11:19:16 Europe/Minsk

Als woningbezitter wil je er alles aan doen, om inbrekers buiten de deur te houden. Tijdens een inbraak gebruiken inbrekers zeer geregeld veel geweld, om bewoners te weerhouden van het inschakelen van de politie. Daarbij kunnen inbrekers waardevolle spullen uit je woning meenemen. Denk een laptop, een mobiele telefoon, of een van je dierbare sieraden! Reden genoeg om je woning goed te beschermen tegen inbrekers. In dit artikel vertellen we je hoe je de rieten producten en de rest van je inboedel kunt beschermen tegen ongewenste gasten in huis.

Het gebruik van de juiste sloten op ramen en deuren

Een goede basis voor de beveiliging van je woning wordt gevormd door de sloten op ramen en deuren. De deuren in huis kun je het beste voorzien van cilindersloten, die op twee of drie punten met de deurpost verbonden zijn. Ramen kunnen worden voorzien van bijzetsloten. Houd er rekening mee dat bijzetsloten in verschillende soorten worden aangeboden. Dit maakt het niet altijd even gemakkelijk om het juiste type bijzetsloten te vinden. Klik hier om meer informatie in te winnen over geschikte sloten voor je ramen en deuren.

Tip: kies bij voorkeur altijd voor sloten met een SKG-rating van twee of drie sterren. Zo maximaliseer je de weerstand die de sloten aan inbrekers bieden.

Een alarminstallatie in huis installeren

Vaak blijken degelijke sloten alleen niet voldoende te zijn. Naast goede sloten zou je bijvoorbeeld ook voor een alarminstallatie kunnen kiezen. Tegenwoordig kun je deze alarminstallaties naar eigen keuze samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een bewegingssensor in de buurt van een raam bij een plat dak of een regenpijp, in combinatie met magneetcontacten op je deuren. Het alarmsysteem zal inbrekers afschrikken, als zij je woning proberen binnen te dringen. Op het moment dat het alarmsignaal geactiveerd wordt, zullen immers ook je buren of voorbijgangers komen kijken wat er aan de hand is.

Voorkom een inbraak met een alarmsysteem

donderdag 21 juni 2018 17:51:06 Europe/Minsk

Tegenwoordig zijn er tal van verschillende manieren om een inbraak in huis te voorkomen. Denk aan een deurbel met een geïntegreerde camera, magneetcontacten op je deur en deurkozijn, enzovoorts. Het is steeds belangrijker geworden om deze beveiligingscomponenten te gebruiken, aangezien het door inbrekers gebruikte geweld toeneemt. Dit maakt dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan! Niet alleen voor jezelf, maar bijvoorbeeld ook voor je kinderen. Naast een alarmsysteem is het belangrijk om je woningdeuren van goede sloten te voorzien. Kies bij voorkeur voor sloten met een hoge SKG-beoordeling.

 

Laat een risicoanalyse van je woning maken

Om de juiste beveiligingscomponenten in je huis te kunnen laten installeren, is het allereerst raadzaam om een risicoanalyse te laten maken. Met zo’n analyse worden de belangrijkste risico’s op het gebied van je huisbeveiliging in kaart gebracht. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om een raam in de buurt van een plat dak of een regenpijp. Voor inbrekers is het relatief eenvoudig om via dit soort plekken je woning binnen te komen. Op basis van deze risicoanalyse kan vervolgens een beveiligingsplan worden opgesteld, waarin de verschillende beveiligingscomponenten van je alarmsysteem gebruikt worden. Klik hierop om meer te weten te komen over alarmsystemen en risicoanalyses.

 

Belang van een goed alarmsysteem in huis

Bij de aanschaf van een alarmsysteem is het belangrijk om voor een kwalitatief goed systeem te kiezen. Je moet er immers niet aan denken, dat je ondanks het alarmsysteem toch met inbraken in huis te maken krijgt. Daarbij doe je er verstandig aan om het systeem door een slotenmaker te laten plaatsen. De slotenmaker kan de losse componenten voor je bestellen en deze vervolgens op het centrale alarmsysteem aansluiten. Ook kan een slotenmaker je van passend advies voorzien over de mogelijkheden die je hebt.

 

Tip: test eens per jaar of het alarmsysteem in huis nog steeds goed werkt! Waarschuw voorafgaand aan zo’n test altijd je buren.

Interieur beschermen tegen inbraakpogingen

donderdag 21 juni 2018 17:43:40 Europe/Minsk

Hoe voorkom je de diefstal van je interieur? Er zijn tegenwoordig tal van verschillende inbraakpreventiecomponenten, die hieraan bij kunnen dragen. Denk bijvoorbeeld aan een elektronische camera, die op afstand te bekijken is. Zo weet je op ieder moment van de dag, wie er rond je woning loopt! Ook worden er tegenwoordig deurbellen met een camera aangeboden. Niet alleen fijn als je van huis bent, maar ook als je tijdens de avonduren op de bank zit. Zo weet je precies wie er voor de deur staat en of het veilig is om de deur open te doen. Je wilt je interieur immers zo goed mogelijk beschermen!

 

In dit artikel vertellen we je meer over het beveiligen van je interieur tegen inbraakpogingen van ongewenste gasten.

 

Goede sloten voorkomen de diefstal van je interieurelementen

Om een degelijke bescherming op te bouwen voor je interieur, is het allereerst belangrijk om goede sloten te gebruiken. Kies bij voorkeur voor cilindersloten op de deuren in huis. Deze sloten hebben een sterk vertragende werking op een inbraak, waardoor de pakkans van inbrekers groeit. De cilindersloten worden aangeboden met twee en drie punten in het deurkozijn. Ook je ramen dienen van sloten te worden voorzien. In dit geval kun je het beste voor insteek- of oplegsloten kiezen.

 

Tip: kies altijd voor sloten met een hoge SKG-beoordeling. Met deze sloten is het onder meer mogelijk om in aanmerking te komen voor het PKVW-keurmerk.

 

Een alarminstallatie in huis installeren

Zoals eerder al werd aangehaald zijn er verschillende inbraakpreventiecomponenten, die je in huis kunt plaatsen. Denk aan een bewegingssensor of magneetcontacten, die allebei op een centraal alarmsysteem kunnen worden aangesloten. Met zo’n alarmsysteem schrik je inbrekers af, omdat de kans bestaat dat omwonenden een kijkje komen nemen. Dit vergroot de kans dat de inbrekers worden gepakt. Lees verder op de website van Almereslotenmakers, om te zien hoe je jouw woning het beste kunt beveiligen.