Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@mooierietenproducten.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*
  1. 1
  2. 2

Gietvloer specialist uit Rotterdam

vrijdag 1 maart 2019 11:09:31 Europe/Minsk

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om een gietvloer in een woning aan te brengen. Deze vloeren zijn voor vrijwel alle ruimtes in je woning geschikt. Voorheen waren het nog voornamelijk bedrijven die ervoor kozen om een vloer te laten gieten maar tegenwoordig zijn er ook steeds meer mensen die dit doen tijdens een verbouwing of wanneer ze een nieuwe woning gaan betrekken. Deze vloeren kunnen namelijk op maat gemaakt worden en gaan een leven lang mee waardoor je er niet meer naar om hoeft te kijken.

Waarom steeds meer mensen een vloer laten gieten

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om een vloer te laten gieten. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of badkamer bijvoorbeeld. Voor sanitaire ruimtes heeft een gegoten vloer diverse voordelen. Zo kan er geen vocht te lekken door de vloer, deze is helemaal dicht. Dit maakt het schoonmaken ook een stuk eenvoudiger. Omdat er geen naden en randen zijn waar vuil tussen kan raken. Je kan de vloer af en toe even dweilen er natuurlijk goed stofzuigen om het geheel goed schoon te houden.

Een vloer op maat laten maken

Een ander groot voordeel is dat deze vloeren helemaal op maat te maken zijn. Een specialist met ervaring op dit gebied kan er zelfs een afbeelding in verwerken. Over het algemeen is het goed om aan te geven in wat voor kleur je de vloer wil laten aanbrengen en of er nog andere speciale wensen zijn om rekening mee te houden. Je kan ook zelf een ontwerp maken en dit aan de gietvloer specialist overhandigen.

Kies voor de gietvloer specialist uit Rotterdam

Omdat dit type vloeren steeds populairder wordt zijn er ook steeds meer specialisten die je hierbij kunnen helpen. Kies voor een specialist met jarenlange ervaring, Gietvloerrotterdam.nl helpt u graag. Ook voor mensen buiten de regio Rotterdam is deze specialist beschikbaar voor alle vragen en maken zij graag een offerte op maat zodat u straks ook over een duurzame gegoten vloer beschikt.

Ontdek de kwalitatieve betonlookvloer

vrijdag 1 maart 2019 11:05:33 Europe/Minsk

Ontdek de voordelen van een betonlook vloer en schakel direct een specialist aan om je betonlook vloeren aan te brengen.

Lees meer

Je huis inrichten, hoe doe je dat?

vrijdag 1 maart 2019 10:09:44 Europe/Minsk

Een huis inrichten, dat is zo makkelijk nog niet. Wij geven je drie tips die je kunnen helpen bij het inrichten van jouw droomhuis.

Lees meer

Slaapkamer inrichten: 3 tips

vrijdag 1 maart 2019 10:06:25 Europe/Minsk

Het inrichten van de slaapkamer kan nog wel eens een hele uitdaging zijn. Wij geven je drie tips die je kunnen helpen bij het inrichten van de slaapkamerLees meer

Mooie trappen voor in jouw huis

vrijdag 1 maart 2019 10:04:18 Europe/Minsk

In deze blog lees je meer over de verschillende trappen die mooi staan binnen jouw interieur. Kijk eens naar een vurenhouten trap of een klassieke trapLees meer

Een nieuwe vloer voor jouw interieur

vrijdag 1 maart 2019 10:01:48 Europe/Minsk

Het kiezen van een nieuwe vloer kan veel keuzestress opleveren. Lees daarom hier meer over de verschillende voor- en nadelen van meerdere vloersoorten.

Lees meer

Handige beschermlaag voor je vloer

vrijdag 1 maart 2019 09:59:38 Europe/Minsk

Een echte specialist om betonvloercoating aan te brengen? Vraag vandaag nog een offerte aan om te kijken wat het zou kosten een betonlookvloer aan te brengen.

Lees meer

Relaxen in eigen tuin: zo doe je dat

maandag 25 februari 2019 21:32:35 Europe/Minsk

Relaxen in de tuin, we doen het allemaal op een mooie zomerdag. Een relaxtuin kun je creëren met behulp van bijvoorbeeld een hangmat of gezellige accessoires.Lees meer

3 tips voor het inrichten van je balkon

maandag 25 februari 2019 18:01:15 Europe/Minsk

Het inrichten van een balkon is zo makkelijk nog niet. Het is belangrijk dat je begint bij het maken van een plattegrond. Wij geven je drie tips die je kunnen helpen bij het inrichten van je balkon.Lees meer

Houd je tuindecoratie het hele jaar mooi

woensdag 13 februari 2019 15:56:19 Europe/Minsk

Het weer in Nederland is nogal wispelturig. De ene week genieten we volop van de zon, een dikke week later wordt er alweer sneeuw aangekondigd en is de temperatuur aanzienlijk gedaald. Dat is iets waar we weinig aan kunnen doen. Maar dit betekent wel dat de nodige maatregelen getroffen moeten worden om de tuindecoratie mooi te houden. Het is namelijk zonde om maar kort van de versiering te kunnen genieten. Wij geven je een aantal tips.

De keuze voor de decoratie

Wat je smaak ook is, het is goed om ook te kijken naar decoratie van materialen die wel tegen een stootje kunnen. Een voorbeeld hiervan is zinken decoratie. Je kent vast nog wel die zinken vuilnisemmers van vroeger. Deze stijl is weer helemaal hip, daarom is het assortiment ook flink uitgebreid met andere accessoires van dit materiaal. Denk hierbij aan gieters en grote teilen. Tegenwoordig worden deze gemaakt van gegalvaniseerd zink, zodat ze niet slijten na een flink regenbui of een paar dagen vorst. Voor deze tuindecoratie hoef je niet uren te zoeken, deze zijn eenvoudig te krijgen bij dit online woonwarenhuis.

 Bescherm je rieten meubelen

Veel mensen hebben rieten meubelen in de tuin staan. En dat is hartstikke logisch. Dit materiaal geeft een warme uitstraling aan je tuin en is ook nog eens makkelijk schoon te houden. Maar let er goed op of deze meubelen van kunstriet zijn of niet. Is dit niet zo, dan hebben ze geen beschermende laag en krijg je na verloop van tijd te maken met schimmelvorming en verkleuring. Om dit te voorkomen is het dus handig om ze te voorzien van een laag lak. Zijn dit soort klussen niet jouw ding? Dan is de enige oplossing ze naar binnen te halen en op een droge plek te stallen wanneer het slecht weer is.

Een schone vijver

Een vijver is een mooie aanvulling op de tuin. Maar houd deze wel goed schoon, anders kan er een ontzettende stank van het water afkomen. Het water kan verzuren en in combinatie met natuurlijk afval en algengroei wordt het een plek om minder trots op te zijn. Vervang het water dus regelmatig, schep dit wekelijks schoon en voorzie de vijver vooral in het voorjaar van algendoder. Zo heb je de grootste boosdoener in ieder geval onder controle.

  1. 1
  2. 2